nefesimsiniz kızlar çok mu bana akıl verin napmam lazım. gündüz yemelerim yok ama geceleri uylumdan kalkıo yemelerim çok fazla. doyma hissim akşamları olmuyor:(
Busra5341 nefesimsiniz bnde 35e grdim 86 olmusum 🤷♀️ ayni kilo ile hamile klmisz ama bn hic dikkat etmdm doktorum cok uyarmasna ragmen etseymisim diyorum simdi tabide . Dikkat et bnce zamanin var daha
zelis63 nefesimsiniz 27. Haftamda 10 kilo almışım canm inan artk haftada 1 kilo almaya başladım 24 den sonra sonum ne olacak bilmiyorm 20 bulurum bu gidişle
Ocak30 nefesimsiniz Bende 54 ile kaldım 36. Haftamdayım ve 70 kiloyum bende hiç dikkat etmedim ne yapıcam nasıl gidecek bu kilolar sonrasında hiç bilmiyorum 😥
SedaveSusam nefesimsiniz bende 75le kaldım 76.9 olmuşum canım 25. Haftama girdim yani biraz hızlı almışsın ama bebiş istiyosa sadece ona yarayacak şeyler ye bence ekmek hamır kızartma yeme
nefesimsiniz miine Busra5341 akşam resmen midem çöp tenekesi. yedikçe yiyorum doymuyorum😩 sütü denicem
Busra5341 nefesimsiniz meyveyLe falan gecistr ogunlerini mesela aksamlari meyve yiyebilirsin yemek yerine bol su ic ekmek yeme almazsn . Ben ole yptm almamisim bu gttgmde ya ben dikkat etmek istemedim hic kiloyu sallamadim cok sukur bi problemde cikmadi ama bide yeni diyetten cikmistim saldim yani hamile kalinca ondan yoksa hepsi bizim elimizde canim ben diyette verdiklerimi aldim simdi 😀deme yani snra akil veriyonda kndinde yapmamisin diye 😂
ZeynebMucahid nefesimsiniz ay ben de 70le hamile kaldim 19. Haftamdayım sabah tarttım 74.8dim . Nerdeyse 5 kilo. Acaba ben de 24e kadar 80 olur muyum ki🙄🙄👶👶 Bu aralar iştahım bi açıldı ki. Hos her ay bi kilo aldım ortalama imsaAllah da böyle devam eder. (Etmedi 😅😂😂😂)
Aliannesiyim nefesimsiniz 17 kilo aldım ve 39. Haftamdayım son aylar aşırı hızlı alınıyor. 53 le hamile kaldım mankenler gibi sadece karnım olacak sanıyodum hayatımda asla iştahı açık bi insan olmadım hamileliğe kadar ama sanırım birine bahane verdim o kadar şişmanım ki pskikolojim bozuldu😂😒
SedaveSusam candanote ahahahahha maşallah de nolursun evlendikten sonra 15 kilo aldım üstüne hamile kaldım puhhh bana 😂😬😬
candanote SedaveSusam valla masallah tebrik ederim 🤗 tabiki basta saglik ama kiloda sagligi etkiliyor 🤷♀️ Ama evlendikten sonra kopmussun sende😀
pelinsss Bende daha çok yeni hamileyim ama sanki dünyanın en şişman insanıyım 😔 4 aylık hamileymişim hissi, gaz, şişkinlik, hazımsızlık ve sigarayı bırakmamla birlikte hızlıca gelecek kiloların korkusu 😢 bunalımdayım sanki 😢
Kupik nefesimsiniz 59 kiloyla hamile kaldım şuan 69 kiloyum 21+2 haftalığım ben napiyim kardeş bi çarece bana 😂🤰