Beybitooo ilknur1212 peteklerden oluyor olabilir mi ben havlu koyuyorum oda nemli olsun diye yoksa Benimde tıkanıyor
Songsong Beybitooo yaa ben dogustan basenlıyım🤣anne genetiği sagolsun ama cinsiyetimiz erkek bence vucut error werir zaten herhangi bir durumda bu yuzden endişe etmıyorum yatıs seklı ıcın.yastık koyuyorum bacakların arasına rahat oluyo😃
Aozge Beybitooo 21 +5 olduk, sol bacağım çekiyor sanki inanılmaz bi agrı oluyor 😔uyutmuyor geceleri. Birde 1 haftadır bacak kaşıntılarım başladı. Sizlerde de varmı acaba?
TwinsmomDA 22 deyim ikizlere hamileyim . bende aşırı halsizim bel agrilarim var bide huzursuz bacak sendromu vardı onlar kendini aştı bu ara 😫
Aozge Beybitooo 3 ögün yogurt yiyorum, yumurta, peynir asla vazgecemediğim şeyler fakat süt pek içemiyorum sanırım ondan oluyor 😔 magnezyum eksıklıgınden de oluyor ayak çekmeleri, muz yiyorum soda içiyorum yine agrıyor 😔
TwinsmomDA Beybitooo 😁 sızlıyor kemikler kaslar öyle bisey günlük yürüyünce geçiyor normalde ama yürüsem de fayda etmiyor suan
Yasminsel Haftadayım hala tetanoz aşımı olamadım bi türlü onun dışında bacak krampları uyutmuyor 🤦🏼♀️
Narsu Rahmeli58 masallah bende 20+6 ghnkugın benım bebısımde kız olacak ısım bulmak cok zor hamıleyken daha kolay okuyordu ısımler bu olsun su olsun denıyor
Burcu2019 Narsu isim beğenmek gerçekten çok zor. Her isme bi kulp takıyoruz. Bizim de kızımız olacak nasipse ve bulamadık isim 😞
CANSINN Syhnberna Ben de kuyruk sokumu ağrısından hareket edemiyordum. Doktorum bir ilaç verdi, ağrı falan kalmadı.
Melis1998 Beybitooo kaçıncı haftada migde yanmasi oluyor, 20+2haflalik bizde, çok şükür 👶🏻🤲🏻 bel agrisi var bnm de genelde
Narsu Burcu2019 ben azra su dusunuyorum ama bakalım fıkır segısmezse . Sızın dusundugunuz ısımler nelerdır
Anrebasum Burcu2019 Allh Allah gece agrimaz aslinda dinlenmede olduğun icin ama evet fena bir agri ben yoruldgumda yasiyorum soldann saga bile zor dönüyorm