Beybitooo Hangi sikayetleriniz basladi birbirimize bilgi verelim . Ben sadece bende oluyor sanıp korkuyorum sonra bakıyorum çoğu kişide oluyormus 🤭
Sema__ Beybitooo 22+0 wc ye gitmekten uyuyamıyorum. Kuyruk sokumumda fena bi ağrı var🤷♂️ zorluyor beni, onun dışında iyiyiz 🤗🧿 çok şükür
Anrebasum Beybitooo Tetanoz aşımı oldum. Hic agri hissettirmedi bana. Haftaya detayli ultrason var Allah nasip ederse☺. Mide yanması ve bir is yapınca sağ kalca agrisi fena etkiliyor beni bir de bacak agrisi tabi🙄
Ask_H Beybitooo bugün sabah mide ağrısıyla uyandım çok kötüydü öğle gibi geçti sonrada böbrek ağrısı oldu o daha şiddetliydi bugün bnm için çok kötüydü tetenoz aşısı olacaktım olamadm yarın inşallah iyi olurum da giderim aşıya
Beybitooo Darkgod kesinlikle çok önemli ayaklarınızı sıcak tutmadığınız zaman bel agrisi da Kasık ağrısıda hemen başlıyor
Darkgod Beybitooo işte ondan mı acaba diyorum çünkü korkuttu beni valla bugün pazartesi kontrolden geldim tekrar mi gtsemdiyorum
Sema__ Syhnberna aynen bende öyleyim doğrulamiyorum donemiyorum adım atamıyorum sağlıklı gelsinlerde buda geçer elbet🙏😍
CANSINN Syhnberna Ben de kuyruk sokumu ağrısından hareket edemiyordum. Doktorum bir ilaç verdi, ağrı falan kalmadı.
Beybitooo Darkgod normal olduğunu düşünüyorum çünkü ben o agri başladıktan sonra 2 kere kontrole gittim hic bir sıkıntı yok