Znrkrgl 35.haftamdayım .Bel ve sırt ağrısından duramıyorum ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum ,geçmesi için neler yapabilirim yardım edin lütfen
Mehtaponur Znrkrgl Buskprl Gebeligimin başından beri ilk defa bu gece ve bu kadar uzun süreli belim ağrıyor. Sıcak şu torbası koydun fayda etmedi henüz suan biraz da bacak aramda (tıpkı regl olacağım zaman yaptığım gibi) Inşallah doğum belirtisidir 😁
Znrkrgl Fasulyeninannesiii her akşam duş alıyorum rahatlatır diye ama malesef ,sanki iğne batırıyorlar sırtıma .Uykusuzluktan mahvoldum
Znrkrgl Buskprl evet canım o bi nebze rahatlatıyor ama yine de yatağa yattığımda uyutmuyor bel ağrısı ☹️
Buskprl Znrkrgl ben yataga yattığımda da su torbası koyuyorum valla onun sıcaklığıyla uykuya dalıyorum
Buskprl Mehtaponur umarım öyledir ama bacak arana karnına yaklaştırma istersen belki bebişine zararı olabilir 😏
Erenveannesi Ben de 35. haftamdayım acile gittim bel ağrısından bana parol iç 1 tane dedi. Bu kadar 😊
Tugbardm Bende 35+6 yım sanki kalçam çatlamış anlatamam bu acıyı kuyruk sokumum ağrıyor kalçalarım ağrıyor ne yapsam geçmiyor bide bugün çok iş yaptım şimdi uyuyamıyorum