KubraKocak Arkadaşlarım merhabalar medipol mega üniversitesi hastanesinde kendime Doğum için doktor arıyorum araştırmadan gitmekde istemiyorum öneriniz varsa alırım 🙂
gezentianne KubraKocak Derya Yaşar da cok tatlı bi Dr ama cok yogjn oluyor. Songül hanım orta yaşlı güleryüzlü ben sevmiştim. Ama hastanenin doğumda kendimdoktorununun değil de nöbetçi herhangi bi doktorun doguma gireceğini söylemesiyle vazgeçtim.Halkalıda özel bi muayenehaneye gidiyorum
Ugamze tlnertas kesinlikle tavsiye etmiyorum bu doktoru. Son haftamdayım doktor değişikliği yaptım onun yüzünden
tlnertas Ugamze mesajını şimdi gördüm ben de bazen kafa karışıklığı yaşıyorum bu konuda daha açık olur musunuz neden değiştirdiniz son anda. Benim de dğn randevum çok saçma geçti gıcık oldum biraz..
Duyguslabebegi KubraKocak derya hanıma kuzenlerimin hanımları gidiyor iki yengem de çocuklarını onda doğurdular çok memnunlar
Kardelen08 KubraKocak elif hanıma gidiyorum ama.korkarak kilom biraz fazla her gitmemde dikkat et demesi geriyor beni sonuçta hamileyim yiyorum napim