Buskprl Mgtl bünyeyle alakalı o canım. Benimde kız ama karnım top gibi 🙈 Doktor cinsiyetini söyleyene kadar kim gördüyse beni kesin erkek seninki baksana dediler. Sol tarafta hissediyorum ben sürekli erkek solda olur dediler. Canım sürekli acı ekşi istiyor ona da erkek dediler. Hatta doktorum ilk tahmininde erkeğe benziyor efe efe oturuyor ama 1 hafta sonra tekrar bakalım emin değilim demişti. 1 hafta sonra gittiğimde çok şaşırtıcı erkek gibi hareket ediyor ama kız demişti 🙈 ısrarla sormama rağmen kız dedi. Başka doktorlara gidip teyit ettim gene kız dediler.
esraceylan Mgtl bende 38+2 deyim kızım olacak ama her gören oğlun mu olacak karnın top gibi diyor kız diyince şaşırıyorlar ☺️
Saidazzz Bende 16+1 haftalik karnim biraz altdaydi ama yuvarlak simdi birazda buyudu Top gibi sanki simdiden cok buyuyo 😅 manken gelicek qaliba kizim olacaak😍
Hazal06 Mgtl Benimde ilk erkek dedi sonra kız dedi 25 haftaligim kız bebek bekliyorum karnım aynı top gibi bana diyorlar senin erkek kiz bebek annenin güzelliğini alır sende bisey yok
hamiszns Mgtl yoo onlar koca kari lafi derler ya bence alakasi yok. bizim erkek ama karnim hic top gibi deil yaygin ve cok ta sivrilmedi karnim.
Sennur1 Mgtl Bna da aynısını diyorlar yok çirkinleşmedin yok karnın erkek karnı gibi 10 tane dr gördü neredeyse hepsi kız dedi 8 aylık hamileyim karınla alakası yok onun ya 😁 😁
Ozgesn Mgtl benim erkek 20+2 yim top gibi ve ufacık yani dışardan gören hamile olduğumu bile anlamaz 5 aylık oldum sözde hala bekliyorum karnım çıksın diye 😊
Sumeyyekara Mgtl 7 aylık hamileyim kizim olacak ve top gibi her gören banada erkek karnı diyor alakası yok annenin vücut yapisina bagli bence
ZehraSavasir 30 haftalik hamileyim karnim yaygin top gibi hic degil oglum olacak goren herkes kiz mi diyor hayir erkek diyorum hic belli degil nasil oluyo diyorlar :D ic karnim oldukca genismis masallah
Eda_cey Mgtl ayniyiz canim top yutmus gibiyim ve 2 hafta sonra 9 a giricem 34 haftaligim simdi herkes erkek diyor gorenler ama kiz 😁🤦♀️