illkayy Reglimden iki gün sonra yapmıştım.Bayağı belli ikinci çizgim vardı.Henüz çok yeni gebeyim zaten 5+3 🥰
dilanhayat27 illkayy ultrasonda gözükdümü acaba sizinki , ben 4 haftalikken gittim bakıldı beta hcgde cikdi ama gözükmedi şuan 5+5 ' im gitsem gözükürmü acaba
Betuloz Yumurtlamam dan on gün sonra adetime 5 gün varken idrar testinde çok silik Bi şekilde çıktı 😊
Cagla1734 Reglimden 10gün sonra cesaret edip test yaptırdım🙈bizim ufaklık kinder süpriz yumurta gibi oldu🥰
Cagla1734 Cagla1734 Ezgi1990 çıkıyormuş banada öyle söylediler hayırlısı olsun hakkınızda inan ben beklemiyordum hatta plansızca süpriz oldu bize hayırlısıylada bu süreci sağlıklı bir şekilde biririrz inşallah diyoruz 🥰
Symsyl adetime 10 gün var ama bel ağrısı kasıkta batma var biraz önce test yaptım negatif.. 10 öncesinden belli olur mu
busrasahinn Ezgi1990 adetim 1 gün geçince suphelendim ama planlı olmadığı için inanmak istemedim ki antidepresan kullanıyodum 2 gün 3 gün derken 4. Gün cesaret edip test yaptım pozitif çünkü ben erken olurum ama gec olmam sadece hamileyken gecikiyo benim 5. Gün de kanda 1820 çıktı beta değerim
Sedley Ezgi1990 Ben normalde her ay tuttu mu acaba diye telaş yapardım bu sefer bekledim acele etmicem dedim sabrettim adetimden 10 gün sonra test yaptım çok net iki çizgi çıktı direk. Emin olmak için kan testide yaptırmıştım şuan 7+1 olduk 🤗🤗 Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Duyguaydin81 Ezgi1990 adetim 3 gün gecikti 3.günde test yaptım öğrendim ilkindede böyle olmuştu ama düşük yaptım ikincide böyle oldu şimdi 7 haftalığız inşallah sıkıntısız geçicek bakalım 🤗
Eceveannesi Ezgi1990 adetime 2 gün kala ama kanda idrarda cikdi kese bişey hiç yokdu olusmamisdi bir hfta kan verdim bir hfta sonra kese olusmusdu cnm
Zuhraa Ben adetim 10 gun geçtikten sonra yaptim cift çizgiyi gördüm. 1 hafta sonra hastaneye gittim 6+1 mişim 🙈 gittigim gun kalp atışlarını duydum👼❤
Yaren2019 Adetime 10 gün kala meraktan kan verdim negatif çıktı bende hamile değilim sandım adet olmam gereken gün eşimin ısrarıyla test yaptım inanmayarak çift çiZgi görmek sürpriz oldu bide gün pazar günüydü kan veremedim meraktan öldüm
Busbus94 Benim ki çok şaşırtıcı , adet günüme 6 gün kala içime acaba düşüp kanda yaptırdığımda 11 küsür cıkmıştı hemen doktora gittim 2 günde bir kan verip iki katına çıkmış mı diye bakıldı. Sonuç 10+4 ‘üm şuan da :)