Cylncyln Sedaekici benimde Salı günü 4 haftalık olucak Allah kısmet ederse daha hiç ultrasonla bakılmadı 4. Haftadamı gitsem 5. Haftadamı cok kararsızım cok da merak ediyorum🙂
Sedaekici Cylncyln bence 4. Haftada git görünmezse 5. Haftada tekrar gidersin. İnsan sabırsızlanıyor çünkü
dphnln Cans Aa kalp o kadar erken mi buna sevindim. Çünkü bu hafta 6+ 2 olacak kalp için erken mi acaba diyordum.
Cansummm Haftada karından ultrason ile keseyi gördük.5+4 te alttan kalp atışlarını duyduk🙏🏻💕 ama herkesin farklı olabiliyor kiminin geç döllenme oluyormuş ve daha ileri haftalarda görülüp kalp atışı duyulabiliyormuş 8 haftaya kadar kalp atışı için zaman veriyor Dr lar
bebekkaradag Cylncyln 4 günlük adet gecikmesi sonucu evde test yaptım. Çift çizgiyi gördüm. İlk doktor randevusunda gördük☺ 5 haftalıktı.
gonulcelen Düzensiz Reglden dolayı henüz kaç günlük bebeğim bilmiyorum ama keseyi gördük yarında kalp atışını duyacağız kısmetse
scl 5 haftalıkken kesemizi gördük, 6 haftalıkken kalp sesimizi duyduk ❣ Doktorumuz her ikisinide karından baktı ☺ İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻