6 eylül akşamı evde eşimle oturyorduk saat geç olmuştu. Gün içinde bir belirti yoktu klasik ağrılar dışında. Gece 1 gibi wcye gittim çıktığımda salona doğru gelirken altıma kacirdigimi sandim çünkü yer ıslanmıştı. Yine gittim tuvalete çıkınca tekrar geldi bu sefer anladım ki gelen suyummus. Eşim o sırada tuvalete girdi. Onu panikletmek istemedim. Kendim hazırlandım yavaştan. Giyindim bu sırada suyum azar azar hala geliyordu. Eşim çıkınca durumu anlattım tabi bir heyecan vardı ikimizde de ama sakin kalmaya çalışıyorduk. Gayet sakin soğukkanlı bir şekilde hazır olan çantamızı alıp arabaya geçtik. Arada ağrılar geliyordu ama dayanbilcegim şekilde. 1 buçukta hastanedeydik muayene ettiler açıklık 4 cm di. 2 de odaya geçtim üstümü değiştirdiler. Nst ye bağladılar. Eşim çok uykusuzdu ben ona sen bir saat uyu ben şimdilik iyiyim ddim . Sancı gelince yatağa tutunup sallaniyordum. Tv acıktı bir yandan da ona bakıyordum. Sancılar sabaha karşı artmaya başladı eşim belime masaj yaptı her sancida. Koridorda yürüdük her sancida yere çöktüm eşime asılarak . Pilates topuyla duşa girdim iyice arttığında. Açıklık 6 7 cm olduğunda odada topun üstünde zıpladım. Esim dinlendirici bir müzik açtı odayı los yaptı bu beni inanılmaz bir konsantrasyona soktu. Nefesimi kontrol ederek agrilari atlatiyordum bir yandan da her sancida masaj yapıyordu artık o kadar ağrı oluyordu ki iyice bastrmasini söylüyordum hatta kızmıştım bastıramıyor diye meğer o an arkamdaki ebeymis😂 zaten o yüksek sancılardan hemen sonra bana bir ıkınma hissi geldi kafası çok baskı yapıyordu ve şancı artık dayanılmaz şekildeydi. Ebeye beni muayene etmesini söyledim güçlükle yatağa çıktım gerçekten de 10 cm olmuştu artık hatta ebe bebeginin saçlarına dokunuyorum şuan ddi. Hemen dogumhaneye indirdiler beni . Şöyle söyleyeyim doğumhane kısmı 10 15dk lik bir süreydi ama benim için zorlayıcı oldu. Çünkü yeterince ıkınmadım ebe karnıma bastırdı. Ikınırken ve sanci çekerken bağırmayan ben o an resmen kükredim. Çıktığımda boğazım acıyordu. 3 4 tane dikisim vardı. Ikınmaktan yüzümdeki kılcal damarlar çatlamıştı. Yani sonuç olarak iyi ıkının arkadaşlar 😂 Neyse bastırma kesi derken bir anda kucağımda sıcak bir ağırlık hissettim oğlumu kucagima koymuşlardı. Harika bir histi . Sıcacıkti mis gibi kokuyordu. Tüm acıların sonunda buna değdiğini hissettim,dogumun aci yani hafizamdan yavas yavaş cikiyor ama o mukemmel an hic cikmiyor. Sonra plesanta da cikinca cok büyük bir rahatlama oldu. Doktor Tarik i içeri çağırdı. Çok şaşkındı kucağımda görünce. Fotoğraf çekildik birlikte şaşkınlığı orda bile belli oluyor.😂 Öyle böyle derken 9 buçuk saatin sonunda oğlumuza kavuştuk. 😍