Umutlubirkadin Kızlar 37+4 günlük olduk bugün ve akıntılarım artmaya ve sulu gelmeye başladı ? Sizdede oluyor mu oluyorsa sebebini biliyor musunuz ?🙏🏻 Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler 😘💓🙏🏻
Aysenurgocmez Umutlubirkadin bnde 37+3 oldum bndede ayni akintim var bide sulu sekilde ayin 7 sinde gidcem kontrole dogurmazsam
Nurtennnk Umutlubirkadin merhaba benmde arada oluyor bazen baya sulu bazen de akıntıyla karısık gelıyo oncesınde de olmustu bı sıkıntı yasamadm ama yıne de suyunun değerlendırılmesı lazm
Umutlubirkadin BGLM Benimde dün öyleydi bugün sulu gelmeye başladı ! Nedeni çok merak ettim yarına kadar devam ederse doktora gidicem enfeksiyon falan olmasından korkuyorum
Syst333 Umutlubirkadin benim 37+6da mı ne öyle olmuştu suyum geldi sandım hatta acile gittim turnosol kağıdı verdi altına koy rengi değişirse amniyon sıvısı değildir dedi rengi değişti sonra idrar testi yapıldı enfeksiyon çıktı
Umutlubirkadin Aysenurgocmez Benim kontrolüm yarın Nedenini öğrenirsem seni de bilgilendiririm canım 😊😊😊😊