Esrayy Kızlar bi kızım olacak inşallah ben Ahsen ismini seviyorum eşim illa Ebrar olsun diyor anlamı aynı ikisinin de kararsız kaldım bi fikir verin🌸
Didi6 Esrayy Aslında ikisinin anlamı aynı değil. Bu yazıyı da oku canım http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/ahsen-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html?m=1
Esrayy Selinsu eşim iki isim sevmiyor ben de teklif ettim ama bakalım olmazsa ikna edicem ahsen diyecem ben 😁
Esrayy Selinsu anayım ben ana😁😁😁 kendime destekci arıyorum ahsen ismini destekleyen cok olursa karsı koyamaz 😂
112 Ahsen daha güzel kesinlikle. Ben de düşünmüştüm ama vazgeçtim hasenden geldiğini ve aslında erkek ismi olduğunu duydum ☺️ yine de Türkiye'de kız ismi olarak kullanılıyor hep
Esrayy 112 evet kökeni arapça haseneden geliyor hasene iyilik demek hasan erkek ismi hüsna da kadınlara kullanılıyor ahsen de Kur'an da geciyor son yıllarda yaygın baya karakterde de etkısı olur diye düşünüyorum anlamının
Mucizebebegim3 Esrayy Gülmelek Elifmeva aymira almina Dolunayevsa hifanur Cemrenur ikra ikram mina mira♥️♥️😘
Esrayy Mucizebebegim3 tesekkür ederim 🌸🌸❤❤😚 ben de mina ve alina ismini cok beğeniyorum maalesef eşime beğendiremiyorum :/
Mucizebebegim3 Esrayy Ah bu esler kuzum ah bu eslerrr.. Benimkide kayinbaba ismi tutturmusdu kafayi yicekdim en son kura cektim allah gonkume gore verdi oglusumun adini Arasbulut koyucam allahim nasip ederse 🤗😘 Insallah gonlundeki olur seninde ♥️
Esrayy Mucizebebegim3 aynen en başta rahmetli annesinin ismini koymak istedi Allahtan kız kardesleri istemedi diye olmadı o şimdide babama danısalım ama onun için de erkrn diyor ben kapı süsü magnet falan yaptırmak istiyorum o sebepten hemen karar verelim diyorum sürekli başka isimler buluyor Ahsen dısındaki hiç bi isim hoşuma gitmiyor nasip bakalım