Mucizebebegim3 Kizlar cok kotuyum aylardir bel agrisi cekiyordm magnezyum kullaniyordu. Iyi geliyordu 1 aydir kalca kemigim batiyo aciyo kalkamiyorum oturamiyorum giyinemiyorum .Esim yokken cok kotuyum😔 Doktoruma sordm kengidir o dedi ama bakmadi muayene etmedi .Ne yapim basina gelen var mi 😔 Cok kotuyum bir yardim edin 20.haftadayim 😔😔
Jasminjas Mucizebebegim3 benim de öyleydi ve doktorum normal demişti bakmamıştı şimdi 24.haftadayım daha rahat oldu ama ben magnezyum kullanıyorum onun da etkisi var muhtemelen. Çok oturmak ya da çok ayakta kalmak zorluyordu beni daha çok yatıyorum ya da yürüyorum yoksa yine o batmalar oluyo
ayseakcura Mucizebebegim3 canım aynı şey benimde başıma geldi emar bile çekindim çok şükür bişi çıkmadı hamilelikten magnezyumla alakalı değil. Bebek büyüdükçe 1 ay oldu neredeyse hala ara sıra oluyor.. oturup kalktıkça eşim kolumdan tutup kaldırıyor... aşırı kilo alımından ve kız bebekse eğer ondanda olurmuş.. kız bebek annelerinin kalçasına vurur ağrısı derler ondan 😌 15 gün kadar sürdü acı çekiyodum resmen korkma geçer Allah’ın izniyle ❤️
Slakftngl Mucizebebegim3 bende de aynısı var ama doktor hep istirahat verdi mecbur yatıyorum evde bi işimi yapiyosam yarısını yapıp yarısında yatıyorum yeniden kalkıyorum bide eğilme şekillerine dikkat etmeniz gerekiyor birden egilmeyin o da yapıyor oturur vaziyette egilin ve belinize ağrıyan yerine sıcak su torbası koyun yada zeytin yağıyla eşinize yada annenize masaj yaptırın yavaş bir şekilde çok geçmiş olsun şimdiden 🤰🙋♀️
Havva23 Mucizebebegim3 bendede aşırı olmuştu magnezyum ve kalsiyumu günde 2 kez aldım düzeldi ama 1 hafta neler çektim gerçekten çok zor
Mucizebebegim3 Jasminjas Ayni benimde cok oturunca yada cok ayakda kalinca resmen deliniyor kalcam belim agriyor oturunca cok .Ama aykdayken o kalca kemigi tak diye batiyor resmen hartliyor gibi ama magnezyum decavit fayda etmiyor bol suda iciyirm faydasiz .kuzum ya
Mucizebebegim3 ayseakcura Canim benim oglum olacak allahin izniyle ama oncssnde 2 dusugum var alakasi varmi bilmiyorm hic kiloda almamism 2 gun once aile hekinde bakdilar kiloma 80 le kaldm hala 80 senim sadece verdim verdgmi aldm hamilelikde okadar ..Bu 1 aydir asiri kalca kemgi batmam var onceden belim cekilirdi kirilacak sanrdm aimdi kalcam kirilacak saniyorm magnezyumda kullaniyorm cok etksii olmuyor bebek buyudukce baski mi yapiyor acaba bilemedm 🥴
ayseakcura Mucizebebegim3 aynen canım bebek büyüdükçe oluyor birde kiloluymuşsun baskı yapıyor 🥺 demekki cinsiyetle de alakası yokmuş
Mucizebebegim3 ayseakcura Sanirim baski aliyorm kotu oldm baya canim boyle tarifsiz agrilar oluyor sakat gbi sol bacagma basamiyor kalca batmasindann😔
Hzr_7714 Benimde var kuyruk sokumu deniliyor sanirim o sekilde baslasi sol kalcama ve bacagika vurdu bazen kitlenip kaliyorum o derece bir agri. Ama buna ben sebep oldum 16. Haftada temizlik yaparken biraz abarttim hadi surayida yapiyim hadi burayida diye diye 2 gun kendime gelememistim agridan o gun bugundur 15 dk ayakta kalsam hemen agri yapar
Asellinannesi Hzr_7714 sizinn yine erken haftalarda bnım suan 38 hftalıkk ve ne yapacgımı bılmıyorumm ıkı gundur burakmıyo peşimi önceden doktr borml dyodu ama bn bı mısafr faln glınce oyle oluyodum bu sfer durduk yere oldu npcam bılmıyırum bugun doktra gtmeyı dsunuyorum
Sedaanneoluyor Kızlar bunun için magnezyum ne kullanıyorsunuz devletin verdiğini mi yoksa özel mi aldınız
Mucizebebegim3 Havva23 bana doktor brsey demeyinc ekuzum 2 ye cikarmadm ben detayliya gidcem bu hafta ozaman sorucam iyi geldmi ikiye cikarnca??
Ftmsaye Mesajınızı okurken kesin 20 haftalık dedim, sonunda belirtmişsiniz 20.hafta da genel de normal , magnezyum kullanın .. 🤗 geçecek ama her hafta yeni bir şey eklenecek 😅 bu bile çok hoş değil mi 🥰
Mucizebebegim3 Ftmsaye Ah aynen kuzum valla her hafta yeni brsey ekleniyor yeni brsey basliyor bu nasil hormondur 🤗🤣🤣🤣 Ah hersey cocuklarmiz icin ama bazen cidden oturamiyorm kalkamiyorm yuruyemiyorm topalliyorm hele ani batmalar yokmu mahvetri beni
Yel282828 Demekki.yalniz değilmişim 21 haftalikim ve bir haftadır sol kalcamda ağrı var evde resmen topallaarak yürüyorum ama dışarda uzun yolda bi sıkıntı yok kısa adımlarda çok canım.yaniyor doktora gitmeme daha çok var ne yapicam bilmiyorum
Mucizebebegim3 Yel282828 Ayni benmde canm valla 2 haftadr cekiyorm ben mahvoldm yalnz deglsn topal hssediyorm ya ilerleyen haftalardada olursa diye korkuyorm cunku karnm burnumda nasil yurucem diye icim icimi yiyo
Yel282828 Mucizebebegim3 ben dayanamadım.dun gittim.doktora canım kalsiyum.verdi ve bol bol dinlen dedi ama mümkün değil.ddedim oğlum 1e başladı 3 lere okula gidiyorum günde 🥴🥴
Ftmsaye Mucizebebegim3 geçecek ve yenileri gelcek 😂 hazır ol , ben sızlandıkça annem sürekli “Gör gör bak annelik ne zor diyor “ haklılar 🥰
Mucizebebegim3 Yel282828 oo maasallah allah esirgesn senin isin daha zor tabi hem okuyan cocuk hem karninda cocuk allah yardmcn olsun Ben bekliyorm kontrol gununu bakalm🤗♥️