MiraysMom Merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım sorum şu ki gebelik haftam transfer gününe göre mi yoksa son adet dönemine göre mi hesaplanıyor ?
meva_asil_moms MiraysMom Gözün aydın öncelikle rabbim kucağına Almayıda nasip etsin inşallah 🤲🏻benimde tüp bebek canım son adet tarihine göre hesapla kaç haftalık oluyor senin
MiraysMom meva_asil_moms canım son adet tarihim 23 kasımdı uygulama indirdim o uygulamada 5 haftalık gösteriyor
MiraysMom Peki siz doğum yaptınız mı kuzular yani doğru çıktı mı kimi transfer günü daha doğru falan yazmış da
Yelz_91 MiraysMom biz 20 hftalığız canım .. dr kontrollerine gttiğimzde hftasyla uyumlu mu ona bakıyorlar. Tebrik ederim sağlıkla gelsin yavrucak♥️
MiraysMom meva_asil_moms çok teşekkür ederim canım sende mi tüp bebek ile hamile kaldın kalp atışı ve keseyim ne zaman gördün ayın 9 una randevum var acaba duyar mıyım kalp atışını falan 🥰
Zekiyee Son adet tarihine gore deil cnm Ne zmn nasil oldu bilmiyorum Ama farkli hesaplanio doctorun soylemedimi
meva_asil_moms MiraysMomevet benimde tüp bebek şuan 8 haftalık hamileyim canım 5Haftalıkken vajinal yolla kesemi gördüm 6haftalıkken de yine vajinal yolla bebeği kalp atışını ultrasonda gördük ama 7Haftalıkken de vajinal ultrasonda dinledik minik mercimeğimin kalbini ☺️🥰
Melek2152 MiraysMom bende tüp bebek le kaldım meleğime şimdi de kalp atışına kadar gün geçmiyor bende pazartesi gidicem ama kese için inşallah gözükür 🙏hepimiz güzel haberler verelim
TwinsmomDA MiraysMom estroferme başladığın gün hesap alınıyor benim adet tarihim daha farklı ama bebek estrofermle günü uyumlu
MiraysMom Yelz_91 çok teşekkür ederim canım hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi 😍🥰
TwinsmomDA MiraysMom nasıl yanı mesela ben 2 agustosta başladım estroferme transferim 23 agustostu. senin ayni mi eminmisin?
MiraysMom meva_asil_moms anladım canım çok teşekkür ederim inşallah bende duyarım doktora gittiğimde 7 haftalık olacaz inşallah biz alttan muayene sakıncalı diyorlar ama sizde sıkıntı olmamış çok şükür ❤️
meva_asil_moms MiraysMom olmadı bir sıkıntı canım şükür önemli değil canım ne demek her zman birbirimizle bilgi alış verişinde bulunuruz ☺️
MiraysMom TwinsmomDA ben transfer olduktan sonra başladım estrofeme ve crinone jele her kurum farklı başlatıyor galiba
TwinsmomDA MiraysMom o zaman adet tarihini baz al sen. Benim adet tarihim farklı ilaca başladığım gün ayrı doktorum öyle yapcaz demişti