Syma95 Kızlar Nilsu ismi nasıl sizce?? Hic bir isim icime sinmiyor cok zor isim bulmak . Erkek olsa ismi hazirdi ben bulmustum. Ama kiz ismi bulmakta zorlaniyorum. Onerileriniz varsa yazabilirsiniz 😊
Busra5341 Syma95 bizde oyle bi ay kaldi isimli susler yaptrcam ismi belli degil . Duru Derin Arya fln dusunduk sonra vazgectik klasik isim olsun dedik en son Miray ve Ece de kaldik ole bekliyz bakalim sanki biz koymucakmisiz gbi ismini😀
doganBanu Syma95 Ben kızımın ismini Nil koyacağım🌸 Nilay da hoş geliyor kulağa, Nilsu ben pek sevmiyorum
Busra5341 Syma95 daha guzel ya kisa ve oz bnde bu yuzden eceyi dusunmustum kizima 😊 biz koyamyrz arkdasmz koydu ama solerken bile hos bnce Nil
zuleyhabatman Syma95 ne guzel isim düşünme fırsatıniz var benim aysima koyasim vardi ilk bebeğim kaynanamlar kaynanamin adi olması konusunda baskı yaptılar kaynanam da ayşe sinirden uyuyamiyorumm
Syma95 zuleyhabatman koymak zorunda degilsin ki canim senin cocugun sonucta. Esinde mi annesinin ismini istiyor
zuleyhabatman Syma95 o iki isim koyalım yoksa kusecekler diyor baskı ile arada bırakıyorlar ben de zorladiklarina sinir oldum dun yanlarında idik ayse koyacaksinizdr zaar dediler benden ayrı da esimi sıkıştırmışlar
Arzusss İsimler kişinin tercihine göre güzel ve çirkin gelebilir kulağa siz beğendiyseniz gerisi önemli değil 4 yaşında kızım var adı ikra şimdi 33 haftamdayım buna İrem düşündüm