Zeymeh47 Eminegovem benimkide gelmiyor 40+3 um ben bende sezeryan istemiyorum sunimi istesem sasirdim.kaldim
hacer_seyhancagman Eminegovem aynı durumdayım yarın kontrolum var sezeryan istemiyorum ama 40+6 bebekte irileşiyor herşeyı denedım hala tık yok acılma yok muhtemelki özel oldugu için doktor sezeryana yonlendırecek🤦♀️
Berrinsoygazi Eminegovem bugün 40+1 oldu Pazartesi sezeryan ile alıcaklar ne açılmam var ne sancım hayırlısı böyleymiş diyorum 😍
Eminegovem Zeymeh47 Zeymeh47 suni de açılmama ihtimali var bi arkadasım 12 saaat çekti boşuna çekti açılma olmadı sezeryana aldılar :(
Esrahmet Zeymeh47 bnm hiç açılmam yoktu tam 20 saat suni sancı çektim açılma olmayınca sezaryene aldılar o ağrı o kadar illet bişey ki hayatta tavsiye etmem ben
Eminegovem hacer_seyhancagman evet pazartesi sezeryan en geç gelmezse çünkü riske atamam diyor oda haklı herşeyi denedim günde en az 1 saat yürüyorum tık yok
Zeymeh47 Esrahmet Cok sukur dogurdum canım suni sanciylaa ben istemedim kendi sancimla acilmam ilerlemeyince suni snci werdiler gercekten cok zordu ama cok sukur gecţi
Derya-58 Merdiven inip çıkın ,hurma yiyin ,ilişki,yürüyüş yardımcı olacağını düşünüyorum burdan öğrendiklerim tabi 😊
Hasibekru Eminegovem yokuş çık canım ben öyle doğurmuştum hurma ye Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🙏