bebisvarmi Kızlar 16 Kasım son adet tarihim 35 33 gün sürer adet arası adetim şuan 11 gün oldu geçiyor 9 gün geçe kan verdim 0,24 çıktı böyle sonuç alıp sonra hamile oldugunu ögrenen var mı halen bi belirti yok adet olmuyorum 🙁🙁
UraSsmom bebisvarmi Biraz daha bekle tekrar baktı istersen ama bildiğim 5 üstü olması gerekiyo cnm benim 5 gün geçmişti 899 çıkmıştı sonucum
Mervazz bebisvarmi bende gec dollenme olmustu ama ben hamile oldugumu zaten bilmiyordum ramazandan dolayi sekmistir diyordum hamile olunca sok olmustum uktrasonda hep gec oldugunu soylediler
tugcebyl bebisvarmi benim de geç döllenme oldu ama 3 gün geciktikten sonra kanda da idrar testinde de çıkmıştı
Brvn__ bebisvarmi canım benim en son addetim 14eylul ama doktor geç donleme olmuş dedi 4ekimde hamile kalmisin dedi bende senin gibi adetimden 9gum geçti gitimde negatif dedi doktor bir hafta sonra evde testt yaptım hamile olduğumu öğrendim
bebisvarmi tugcebyl nasıl ya normal döllenme 3 4 gün geçince kanda idrar da çıkıyor geç döllenme öyle mi oluyormuş
Mervazz bebisvarmi ogrendigimde 7 haftaliktim ama ultrasonda normal cikmamisti alttan ultrasonla gorduler keseyi hep buyume suresindede geriydi
tugcebyl bebisvarmi yani son adet tarihimle ultrason haftam arasında dört beş gün kadar fark var doktor geç döllenme olduğunu söylemişti 🤷♀️
yildiz23 bebisvarmi benim reglimin ilk günü çıkmadı 15 gün gecikmeden sonra kanda 89 çıkmıştı geç dollenmeyle 2 hafta geriden sağlıklı bir şekilde ilerliyorum 🙏
bebisvarmi Mervazz yildiz23 maşallah canım. Demekki bi şans daha var benim için inşallah gebeyimdir. Kocam çok istiyor bende onun için istiyorum Rabbim hayırlı saglıklı bi paşa nasip etsin bize
Mervazz bebisvarmi 12 gundu sanirim ozamanlar dis agrisi cok ckiyodum birde tam ramazan bayramiydi net hatirlayamadim gittigimde ams yeni kese olusuyodu hatta discide dis cektircektim migdem cok bulanincs hsmilemisin dedi oyle test istedi ozaman cikmisti
Aslgly bebisvarmi benimde geç döllenmeydi adetim 6 gün geçtiğimde kan vermiştim sonucum 139 çıkmıştı. 5 ten aşağısı gebelik yok maalesef
gezentianne bebisvarmi Ümidini kırmak istemem ama geç döllenme olsaydı cıkardı. Benim adet döngüm 35 günde bir ve 10 gün geç döllenme yaşamışım ona rağmen adet gecikmesinin 2. günü silik çizgi cıktı kan değerim de 71 di.
Netdlxx bebisvarmi Benim sat 14 Mayıs. 25 mayısta kan vermiştim şüphe üzerine değerim 0 çıktı. Hamile değilim dedim ama belirtileri vardı. Dayanamadım Haziran ayında tekrar doktora gittim 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim. Hamileymişim ama kana geçmemiş geç döllenme yaşamışım
gezentianne bebisvarmi Stresten gecikebilir 😣 hamile kalmadan önceki ay stresten 8-9 gün gecikmişti yani döngüm 35 ken 45 e gelmişti nerdeyse ve kesin hamileym demiştim sonra negatif cıkınca cok üzülmüş ve bikaç gün sonra adet olmuştjm. Ama dedigim gibi hamile kaldgm ay geç döllenmeydi gecikmenin 2. günü çıkmıştk
bebisvarmi Saidazzz saglıklı olsunda canım önemli degil ama tabi kalbimi Allah biliyor oglum olsun isterim 2 kızım var 😍😍🙏🙏