musmutluanne_ Ozlemdmn tamamen tevafuk olabilir ama bende cinsiyeti öğrenmeden rüyamda erkek bebeğim olduğunu gördüm gerçekten oğlumuz olacak inşallah☺️🤲🏻
edanur2426 Ozlemdmn tersi oluyor genellikle ben de kızım olduğunu görmüştüm erkek bebeğimiz olacak inşallah ☺️❤️
Yaren2019 Bende erkek gördüm başkaları da rüyasında erkek görmüş benimkini ama kız olacak %90 kız dedi
Kubs Ben ilk öğrendiğimde hep kız görüyordum sonra bi kız gördüm bi erkek vee kızım olcağını öğrendim 💖🧸
CansuArifeEr Benim kızım olucak 35 haftalıgız ve rüyamda hiç kız görmedim hep erkek gördüm dün bile erkek gördüm ama detaylıya girdim yine kız dendi inşallah kızdır çünlü hersey pembe 😄🥴
Mevr Ozlemdmn bana doktor 12.haftada kız dedi ben 15.haftada oğlum olduğunu gördüm sonra 16.haftada doktorum erkekmiş dedi 😄 rüyamdaki çıktı ama herkeste öyle olmayabilir tabii 😬
matrushka Ben hep erkek gördüm doktor da erkek dedi 😁 ama detaylı var haftaya detaylıya kadar emin değilim
lleyla4545 Ben erkek gördüm doktorumda erkek demişti. Daha sonra kız gördüm rüyamda başka doktorlara gittim kız dediler kızım olacak inşallah nasipse 😊🙏🏻
Dmlh Ozlemdmn ben de ilk rüyamda erkek gördüm ikinci de emin olamiyordu doktor ama kız gibi diyordu ,sonuç erkek :))