Asla ama asla tavsiye etmiyorum mobilyacılar çarsısında sipariş verdiğimiz beşiği 21 günde teslimat yapıcaz diye 26 gündür oyalıyor lar aradığın da ne telefona cevap var ne geri dönüş. Ve şu gün teslim edicez dedık leri halde ne arayıp nede bilgi vermediler biz de arayıp avm ye telefonu açmadıklarını ve ürünü teslim alacağımız günün olduğunu bildirdik haber bekliyoruz arayan soran yok dedık sonra pat açtılar ve adam bağırıp cağırıyo beşik falan yollamıyorum ben size yönetime şikayet etmiş siniz kattiyen yalan. Yönetim falan bilmem etmem güvenlik ile görüşüp sadece haber beklediğimizi söyledik. Adam bana itici ve yüksek sesle konusunca eşimde eşimşe böyle konusamazsnz hakkınız yok dedi ben sıze besık falan yollamıyorum paranızı iade edicem dedi. Esımde parayı ozmn bugün yollamaz iseniz sıkayet edicem sizi dedi cehenneme kadar yolun var dediler esıme. Hakkımı asla helal etmiyorum doğumu ma 1 ay kaldı okdr kasılıp ağladım ki 😓 asla tavsiye etmiyorum size İnternet te şikayet eden birçok kişi var zaten bu yönde onuda bugün öğrendim.