rabia22 Sevom97 doktorum nişanın yada suyun gelirse gel demişti bana bizde henüz bi şey yok bence bi doktoruna görün o sana duruma göre söyler eve gidebilirsin vs diye 💁🏻♀️
Sevom97 rabia22 devlet hastanesi oldugu için özel olarak Bi doktorum yok suyum gelmedi ama yarın sabah randevum var beklesem bişey olmaz heralde 😬
rabia22 Sevom97 olsun acilde kadın doğum doktoru vardır illaki belki açılman falan olmuştur diye dedim ama ağrın sızın yoksa beklemek istersen bekle tabi Hayırlısı olsun canım hakkınızda 🤗
Kivilipastaa Sancın 5 dakikada bir e düşene kadar evde bekle duşuna gir bebegin için çantanı son kez kontrol et suyun gelirse hastaneye dogru ☺️
hunilimom Sevom97 gitmiştir o heycandan illa hemen digurcagin diye birşey yok sen duş al yürü egzersizlerini yap yine
melisnisan Benim nişanım geldi doktora gittim bekle dedi ertesi gün yine aynı şey olunca gittim suni sancı verdiler açılmam olmadı sonra bekledim o gün akşamı sancım oldu gecesi doğurdum nişan gelince hemen doğum olmuyor
Esmeler Benim de 1 hafta önce geldi nişanım ama doğum falan yok😁 hatta gelince eşim korkudan bayılıyordu doğurucam diye 😂 heyecanlandı sanki eline verecekler bebeği hemen. Ama gördüğün gibi bi haftadır bekliyorum 😀