Gamzedngdn Kızlar 14+1 hamileyim 3 4 gündür sabah baş ağrısıyla uyanıyorum ve gün içinde ara ara hep başım ağrıyor ama bugün daha kötü ağrıyor kafamın içi sallanıyor sanki yarın doktora gidicem kontrolum var ama yinede dayanamıyorum var mı benim gibi olan 😔🥴
[silindi] Gamzedngdn Rabbim sifa versin bendede oluyor ama genelde ya uykumu alamamissam yada cok uyumussam basim sizin gibi oluyor bugun cok uyudum oyuzden basim cok agriyor
Filiz_Gulsah7 Gamzedngdn canim bnim de 14 +4 haftalik ikilerim var bide bende migren var cok agrim oluyordu surekli ben bi hamile arkadasimdan duydum her basim agridiginda biraz vikis surup basima masaj yapiyodum o biraz yakiyor ama hemnvicik geciriyor bence kullana bilirsin ( doktorlar parolu oneriyor ama ben julanmamaya dikkat ediyorum )
zelis63 Gamzedngdn hamilelikte çektiğim tek sorun ölüyordum temizlık bile yapamıyordum o kadar kötüydü ki ama zamanla geçti hiç bisey yapmadm ilaçın etkisi bile olmuyodu
Damla123- Gamzedngdn canım benim de öyleydi artık ağlıyordum mesela boğazımda hafif enfeksiyon varmış enfeksiyon belirtileri yoktu ama baş ağrısı vardı. Parolun zaten şahsen bana zerre faydası yok parol içeceğime Fatiha okuyup geçmesini beklemem daha mantıklı. Ama ben çareyi vikste buldum onu şakaklarıma sürüp masaj yapıyorum kulak arkalarıma enselerime doğru inan çok rahatlatıyor 5 dk ovalamak yeterli
Gamzedngdn Teşekkür ederim kızlar hepinize inanın o kadar ağrıyor ki korktum bebeğe bi zarar olur mu diye size sormak istedim vikisi denicem inşallah faydası olur parolu bende kullanmak pek istemiyorum o yüzden 🙏🏻