Mscelik Merhabalar yeni açılan bi hastane pendik medipol hastanesi acaba giden varmı doktor önerisi yapabilecek olan? 35. Nci haftadayım emseyden memnun değilim... acilen değiştirmem lazım
Hiranurhilal Mscelik aynı durum bendede mevcud 31haftadayım ve haftaya medıpole gecıcem arastırmalarıma gore canan hanıma gıdıcem
Sema1994 Mscelik 1 yıla yakin canan hanimn hastasiydim ck memnundm ama hastanedn gidnce ayrılmak zornda kaldm halada numarasi duruyor guler yuzlu iyi bi doktor yani gonulden tavsiye edrm
Mscelik Hiranurhilal valla ben ya yarın ya cuma günü gitmem lazım.. bu kaçıncı hastanem bilmşyorum. Evlenmeden önce başakşehir tarafında oturuyordum bütün sülalem medipolde doğum yaptı hepside memnun kaldı.. resmen son dk sürprizi oldu bana içim gidiyordu..😂
Sema1994 Hiranurhilal kizlar canan hanimn eski hastasiym asilamamai o yapti ama son ayima gelince hastanedn ayrildi ck iii bi doktor
Mscelik Çok teşekkür ederim randevumu aldım cuma gününe gelince de detaylarıda buraya yazarımmm😍 sosyal medyadan baktım bana da sıcak geldi