Gulanelis brcaky canm neden böyle bir test bildiğim kadarıyla içeriden sıvı alınıyor yanlışta olabilir ama çok tehlikeli düşük tehlikesi var
Ozlembjk brcaky yorumlari okudumda canim DNA testi yazisi yanlis olmuş Nifty testi diye başlık atman gerekiyordu
brcaky Gulanelis sizin bahsettiğiniz amniyosentez ben nifty testi yaptırmayı düşünüyorum anneden kan alıyorlar bu testte ve cocugun kromozamal sorunlarını tanılıyorlar
brcaky Islim123 eşimin ailesinde genetik rahatsızlığı olan çocuklar var önlem amaçlı nifty testi yaptıracağız bu zaten %99 sonuç veriyomuş ancak diğer testler hala gerekli mi bu durumda öğrenmek istedim
Gulanelis brcaky kromozal sorunları varsa ki inşallah allah gostermez benim bildiklerim kadarıyla ultrasonda falan belli oluyor
Nurunilkmucizesi brcaky arkadaşim dna yazınca insanlar dogal olarak yanlıs anladi. Fetal dna testi yaptiracaksin anladiğim kadariyla bende yaptirdim 3-4 lüye gerek yok denildi yaptirirmiyim bilmiyorum.
doganBanu brcaky Ben yaptırdım diğerlerine gerek yok. Zatem 2li ve 3lüde olasılık belirtiliyor ve bir kaç hastalığa bakılıyor. Nifty testte her türlü kromozomsal anomali varmı yokmu yüzde 99sonuç veriyor.
Ipek86 brcaky bence daha digerlerine gerek yok ozaman. Zaten ikili yada üclü sorunlu cikinca dediginiz testi öneriyorlar, ama madem yaptircam zaten diyorsun ikili ve üclüye gerek kalmiyor. Arkadasim yaptirdi cinsiyet bile cikiyor ordan
Kedili_Anne brcaky gerek yok deniliyor ama ben yine de yaptırdım ikili. Üçlüyü de yaptıracağım. Zaten basit bir kan işlemi ve devlette ücretsiz. Yani yaptırmasan da olur deniliyor ama ben yapmak istedim.
Leyla90 Canim ben yurt disinda yasiyorum. Burda her hamilelikte yapiyolar dna testi, uclu testine gerek kalmiyor zaten yuzde 99 soyluyolar saglikmi degilmi diye. Birde cinsiyetinide soyliyolar ben 14 haftalik hamileyken ogrenmistim.
brcaky Leyla90 evet genoks firmasıyla görüştüm nerdeyse tanımlayabiliyoruz sorunları ama cinsiyeti paylaşmıyoruz dedi çünkü 12.haftada yaptıracağım bu testi yasal süreden önce diye sanırım. İkili testede gerek yok ozaman değil mi?
brcaky Gulanelis ultrasondanda söylüyorlar ama kesinlik payı olması adına kan testiyle daha rahat ederim diye düşündüm. Bazen doktorlar maalesef görmeyebiliyor
brcaky Slnbsr evet evet nifty yaptıracağım zaten kan alacaklar amniyosentezDe sıvı alımı oluyormuş karından ama tehlikeli olduğu için nifty test daha mantıklı geldi 2 tüp kan alacaklar sadece
Missipi brcaky Ben yaptırdım dna testi. 11.haftamda. Ona ragmen 2 li ve 3 taramanın sadece detaylı ultrasonuna alındım. Kan alma kısımları olmadı yani. Riskli gebelikte Dna testi önerdikleri için tarama testlerini sende de es geçeceklerini sanmıyorum canım. Dna da bi çok şey belli oluyor ama vücudu ve organları sürekli gelişmeye devam ettiği için yeni oluşabilecek hastalık ve riskleri anck ilerleyen haftalarda detaylı ultrasonla görebiliyorlar
Slnbsr brcaky aynen bişe olmaz nifty de. Amniyosentezde de iyi doktorsa sıkıntı olmuyor. Göbeğindrn girmiyolar çünkü ultrason eşliğinde karnında giriyo. Doktorlarda neden riske girsin. Sen içini rahat tut. Sağlıkla gelsin bebişin🙏
brcaky Güzel anneler bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim❤️ Kafam çok karışmıştı sayenizde artık öğrenmiş oldum🙏🏻