Deletedmom386 Ya arkadaslar 5 haftalık hamileyim. Az önce kardeşim noodle almış köri soslu. Yerken tereddüt ettim ama netten bakınca bişey olnaz yazıyodu. Yiyen var mı? Bahartından doalyı soruyorum düşük yapar mı diye
sevgiarslann54 Deletedmom386 bi kereden nolucak canım geçenlerde benim canım çekti 2 paket yapıp yedim kötüyü çağırmayalım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Misssimsek Deletedmom386 geçenler de bende acayip istemiştim Annem sağolsun 4 paket almış 3 ü bitti bile.. baharatsiz da bişeye benzemez ki tadı baharatinda zaten bence abartmadikca sorun olmaz gibi. Kore de falan hamile kadınlar hiç noodle yemiyor mu acaba.. bişey olmaz bence
04052016mh Deletedmom386 şuan 13.haftamdayım 7-8. Haftalarda sürekli yedim çok şükür birşey de olmadı 😊
Deletedmom386 sevgiarslann54 Erken haftalarda olduğum için tereddüt ettim 😊 ama şimdi bi nebze rahatladım sağ olun cevabınız için
Tuuce7 Ben de noodle çok yedim 😀 ama soslulardan değil sosunu kendim yaptım hep bol sebzeli sağlıklı:) havuç kabak patates brokoli ile
Misssimsek Deletedmom386 biz alışkın degiliz sürekli kori tarzı baharatlar kullanmadigimizdan endişe ediyoruz ama japonya hindistan kore tarzı ülkelerde sürekli tüketiliyor oradaki hamilelerin baharattan kacindigini sanmıyorum.
Tuuce7 Deletedmom386 Soya soslu yapınca oluyor ama köri gibi keskin değil tabii :) sma paket ürün olmasından iyidir
sevval55 Deletedmom386 baharatını bilemem ben köri soslu tavuk makarna yiyorum. ama paket ürünleri doktorum bana yasaklamıştı. Ne oldugunu bilmiyoruz icinde makarnaya benzer bişe
Eso54 Benimde canımm çok istiyor yememek icin kendimi zor tutuyorum ama zararı mı varmış onu bilmiyodum baharatlarının 😞ben paket ürünü diye tercih etmiyodum
Deletedmom386 Eso54 Yazılanlara göre zararı yokmuş ☺️ Riskli ayları atlatmışsan hatta daha rahat yiyebilirsin
Eso54 Deletedmom386 7 buçuk aylık olduk biz zaten dün dayanamadım 2 paket yemişim nasıl istediyse artık canım çok özlemişim 🥰😂