Hnfemht Mide yanmasından, kollarımın uyuşmasından, parmaklarımın karıncalanmasından bi hal oldum son üç ayda başladı bu şikayetlerim inş. Doğumla beraber geçer 🤔🐣
Burcu_asf Ozlem29 bel ağrısını saymıyorum 😊 artık daha çok oluyor kasılmalar nefesimi kesiyor nerdeyse vajinal bölgemde de ağrılar oluyor arada yatakda yönlerimi değiştirirken sanki kendimi vinç ile hareket ettiriyorum 🙄 duyduğum kadarıyla son haftalarda pek sık hareket etmiyor larmis bebekler ama benimki bi canavar nerdeyse karnımı yırtıp bana ceeee eee yapicak zannediyorum nerdeyse 😅😅 sağ salim gelirse inş hepsini unuturum 🤗🤗🤗
Ozlem29 Burcu_asf ay canım inşallah her duyguyu bir arada yaşıyor insan çok merak ediyorum bende insan O günü düşündükçe herşeye katlanıyor
Ednrr Ozlem29 Yürüyemiyorum ayaklarım çok şişti aşırı fazla son bir kaç günüm kaldı verer ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum eşim bile bana bakıp ağlıyo üzüntüden 😫😫
Nurtennnk Ozlem29 benmde 37+6 ıkı uc gundur karnımda süreklı sertlesme ve kasılma var nst cekıldm gecen gun sancı cıkmadı umarm bu kadar sertlesme normaldır
ayseilyas Ozlem29 yok oyle dgldi cnm bn doktra gttm bna herseyin norml dedi bu iki gun icnde sancin suyun akintn falan gelrse hemen gel dedi eger gelmezse pazar gunu mutlaka gel dogumu baslatcz dedi