Asyaamavii Kızlar 3 gün sonra 26 haftalık hamileyim ara sıra iç çamaşırımda nokta nokta şeyler görüyorum bu göğsümden geliyor süt olabilir mi
Esraygtf Asyaamavii 16. Haftadan doğumuma kadar sürekli geldi benim :) sıkma boşa götürme o ilk gelen süt bebek için çok faydalı
Medineygn Asyaamavii 16 haftalıkken gelmeye başladı 31 haftaligiz şuan uyandığımda falan kolum yastığim hep süt oluyo sutumuz olcak inşallah bol bol 🤲
Asyaamavii Esraygtf hayır ben sıkmıyorum sağ tarafima uyuyorum oyle olunca galiba göğsüm sıkışıyor nokta nokta gidiyor galiba fark ettim
Asyaamavii Esraygtf aşırı derecede kaşınıyor hemde aşırı kasdığım zamanda kipkirmizi oluyo tırnak izlerim çıkıyor
Esraygtf zelis63 evet sütüm baya var bazı durumlarda sağıyorum cünkü göğüslerim taş gibi oluyor ve ağrı yapıyor. Bebekde emiyor çok şükür🙏🏻
Esraygtf Asyaamavii valla benim malesef emmeye basladıktan sonra oldu süt dolgun yaptıkça catladı😂 çatlak kremleri var yada doğal yağlar bi araştır canım ben malesef kullanmaya fırsatım olmadan catladım