Grhn Yeni_annee e bebeğe bakabilirsiniz kraftın ve farklı markaların ürünleri var . Ben 350 tl ye aldım ama muhteşem cuma indirim günlerindeydi 😊
Tazeannebaba Yeni_annee canım bizde 290 tl aldım cibinlikli felan ama efsana cuma indiriminden aldık bilmiyorum hala var mi
Minikyavrum Yeni_annee joie commuter change aldık biz 550 TL gibi bir şeydi e bebekten bak canım çok güzel kumaşı ses yapmıyor ve kurulumu çok basit kendim kurabiliyorum
Nurr https://www.civilim.com/baby-force-norwich-cibinlikli-oyun-parki-60x120-cm-indigo-2998?gclid=CjwKCAiAo7HwBRBKEiwAvC_Q8fxzeVzzIkjFFbQ78ePNc4DgqPQGkvIedUnJUlJM9mi1xC3n6mdwYhoCwAEQAvD_BwE Tavsiye ederim memnunum 🌸
Ozgesn Nurr bende bundan düşünüyorum sallanır sekile de geliyor dimi ? Mart sonu gibi bende alacağım doğumum Mayıs ın ilk haftası . Bir suredir araştırıyorum bu hoşuma gitti benim de .
Emercimek Trendyol'dan holmer in park beşiğini aldık. Yatağı dahil 550civarı. Kalitesi güzel. Sağlam duruyor(daha kullanmadık). Yazları göçebe yaşadığımız için park yatak uygun dediler. Bir çantaya sığıyor. Tavsiye ederim
Yeni_annee Minikyavrum Minikyavrum canım baktım da beşiğe sallanma aparati var mı bu beşiğin yazmiyordu bir de 60/120 mi ölçüleri
Kefeli5208 Park beşiklerin sallanma olayı biraz sıkıntılı sallarken hışır hışır ses çıkartıyo onun için çocukta uyumuyor ben kullandım 2. oğlumda ayağımda uyutup öyle yatırırdım ama ileriki yaşlara kadar kullanılabiliniyor o yönden iyi.
Ozgesn Nurr anladım peki sürekli sallanır durumda olabiliyor dimi mesela belli bir ağırlığa göre değil yani
Kefeli5208 Yeni_annee hala 14 .5 haftadayım çok erken daha cinsiyeti bile öğrenmedim son aylara doğru bakıcam