nuryadaperi Merhaba sevgili anneler.. ben silivride yaşıyorum ve henüz 5 haftalık hamileyim. Buarada içime sinen bir doktor bulamadım bu civarlarda önerebileceğiniz bir doktor var mıdır acaba ? Silivri-Büyükçekmece-Beylikdüzü civarında ??
nuryadaperi Nuur2001 özel düşünüyorum ama devlette de tavsiye edebileceğiniz bir doktoru da değerlendirebilirim...
nuryadaperi Ndrkbr Siz hamilelik sürecinde mi gittiniz ? İlgili güler yüzlü bir doktor mu ? Teşekkür ederim...
Nuur2001 nuryadaperi ben Büyükçekmece miladi sinan devlet hastanesine gidiyorum Serpil Polat çok memnunum kendisinden
Prensprenses nuryadaperi çok ilgili kendisi ben yarın kalp atışı için gidicem kendisine ne sorsan cevap verir anlatır o konuda içim rahat
nuryadaperi Nuur2001 bu yeni açılan e-5 üzerindeki hastane mi ? Devlet hastanelerine karşı önyargılı değilim ama doğum sonrası hizmetlerle ilgili emin değilim yani tek kişilk oda tahsis ederler mi ebeleri nasıldır yenidoğan servisi nasıldır bilmiyorum bir de doktor telefon numarasını verdi mi size ? Herhangi bir durumda haberleşebiliriz diye ? Teşekkür ederim...
Nuur2001 nuryadaperi evet canım yanlış yazmışım mimar sinan devlet hastanesi. Hayır numarasını vermedi. Ben gebe okuluna gittim doğumhanesine girdim sancı ve doğum yaptığın odalar tek kişilik doğum sonrasında kalacağın odalar tek kişilik de olabilir çiftte o an ki hastanenin müsaitliğine bağlı ama ben gittiğimde genelde tek kişiliklikler doluydu