Aysekayahan mavera bende 22 haftaligim canım bnde sürekli hissetmiyorum arada belli oluyor bazen hic olmuyor doktorum norml daha küçük olduğu icin dedi 25 te iyce netlesir dedi
Islim123 mavera benim ilk gebeliğin 22+3um hergun hissediyorum hatta eşim karnıma dokunduğunda oda hissediyor :)
Ask_H mavera bazen sen çok harekeli olunca hissedilmezmiş hareket halinde olduğun için genelde hissediliyor ama hissedilmeyince de kötü olacak diye birşy yok canım
mavera Aysekayahan ben net hissediyordum ama iki gündür pek anlamdım valla hafif hafif oluyo gibi kestiremiyorum
Oznur_11 Ben 23 oldum bugün çok nadir hissetmediğim oluyor sürekli kıpır kıpır eşimde dışardan görebiliyor artık karnım hoplayıp duruyor🥰
Islim123 mavera bazen keyifsiz olabiliyorlar hir bardak soğuk su veya çikolata yiyip sırt üstü uzanın benimki öyle canlanıyor:)
Syhnberna Bende 22+5 im her gün hissetsem de gün içinde ebwzen sadece bir kere hafif hissediyorum bazen çok hareketli oluyor değişiyor. Dışarıdan belli olmuyor eşimde çok hareketli olursa elini koyunca hissediyor