Misssimsek Tgcy ben sanki görüyorum bir hayalet cizgi ama daha çok yeni sanırım bir kac gun sonra tekrar yap yada direk gidip kan ver hayirli olsun inşallah
Tgcy Misssimsek yumurtalamadan 3.günü 0.11 10.günü 2.02 çıktı bugün 12.günüm henüz adetime var 3 ocak diye biliyorum adet günümü
Tgcy sdnrkya yumurtalamadan 3.günü 0.11 di beta hcg 10 günüde kan vermiştim 2.02 çıkmıştı bugün dayanamdım erken gebelik testi yaptım 12.günü ama ordaki silik çizgi testin kendi çizgisini anlayamadım🤦🏻♀️
Tgcy https://imgyukle.com/i/V5cLwx yumurtalamadan 3.günü 0.11 di beta hcg 10 günüde kan vermiştim 2.02 çıkmıştı bugün dayanamdım erken gebelik testi yaptım 12.günü ama ordaki silik çizgi testin kendi çizgisini anlayamadım🤦🏻♀️
Misssimsek Tgcy adetini bekle canım o zaman geçtikten sonra bir daha test yap yada kan ver. Kan değerine göre yok gibi ama ben testteki çizgiyi görüyorum. En iyisi adetini beklemek. Inşallah bebeğin seninledir ❤
Tgcy Misssimsek inşallah ya evet kanıda erken verdim diyemi acaba çıkmadı düşündüm biraz aceleci davrandım inş 🥰🙏🏻
Tgcy Gulanelis bugün 12.günüm biraz daha bekleyelim bakalım adet olcakmışım gibi belirtilerim var inş vardır bebiş🙏🏻
Gulanelis Tgcy adet ağrısı olur hatta gebelikte yine olur canm gebelik yok diye bir şey yok bende yaşadım adet olmayı bekledim 8 gün ve sonuç 14+5 :)
Tgcy TunarinAnnesi ayy inşş ağzın bal yesin😂😂 umutlanmakta istemiyorum ama bende net gördüm çizgiyi var yok gibi geldi banada 😂