Cansinsen_ Mrba sevgili anneler 52gün doğuma kaldı diyor program 32+4 haftalığım dün kontrölüm vardı doktor ayakların aşağıda kafanın yukarda olduğunu söyledi düzelirmi normal doğum istiyorum tabi herşeyin hayırlısı sizde durumlar nasıl
Busracnbr Cansinsen_ Onlar sürekli oynuyolar canım içerde ☺️ Benim de 32 de dönmüştü 35 de bi daha gittiğim de tersdi 🤷♀️🤣 Sonra bu hafta bi daha gittim baş geliş olmuş 38 olduk bu arada.. Yani sürekli değişebiliyor 😂🤷♀️🙈
Anne3434 Cansinsen_ benm 33+1 şuan baş geliş daha vaktiniz var döner sizinki de kilosu nasıl bebeğinizin
Emin_e Cansinsen_ benim dondu 33. Haftadayim ama doktor belli olmaz tekrar tekrar donebilir dedi son haftalar onemli oluyor dedi bakalim ins normal olur
Cansinsen_ Anne3434 kilosu iyi maşallah bi hafta önden gidiyomuş hatta doktor öyle söyledi tabi devlet hastanenin cihazları ne kadar oranda doğruluk var bilmiyorum
Cansinsen_ Emin_e inşallah canım 2hafta sonra kontrölüm yine var heyecanla bekliyorum ne durumda olur diye
Baloglum93 Cansinsen_ bende 32+5 benimkide hala dönmedi daha kontrolüme var ama ayaklarını sürekli aşağıya vurmasindan anlıyorum inşallah döner
Meryem25Kadir Cansinsen_ canım benimki 38 de aynı senin gibiydi sezaryen dedi gitmedim bir hafta beklemek istedim . Sonra secde ayetlerini okudum yaptım ertesi gün gittim dönmüştü 😊 şimdide bekliyorum yerleşmemiş açılma yok bakalım nasıl olcak inşaallah herkesin gönlünden geçen olur hayırlısı 😊