Sueda29 Kızlar 20 haftalgm çamaşır makinesine çamaşır atmak çamaşır çıkarmak bana acayip dert olmaya başldı çözüm öneriniz varmı eğilip doğrulamamaya başladm göbeğimde haftama göre epey büyük
Gulanelis Sueda29 canm ben atıyorum sonra eşim camasır sepetine koyup çıkarıyor pufun yada sandalyenin üzerine koyuyor hiç eğilmeden asıyorum tele
Sueda29 Oguzaysel cnm eşim çok yoğun çalışan bi insan sabah beşbuçukta gidip akşam onbirde dönüyor döküntüsünü toplamaktan zaten bunaldm çalışıo diye bişeyde diyemiorm
Sueda29 Gulanelis ben atıorm çıkarırkende sepete koymadan çıkarıorm elimle azar azar ama bana işkence haline gelmeye başladı belimden karnımdan eğilip doğrulamamaya başladm eşime söylesem yapar eminim ama fırsat olmuyo ki çalışıo gece de çamaşır atamam ki mkineye
Gulanelis Sueda29 anladım canm Allah yardımcın olsun zor valla söyle soylıyım o zaman eğilip kalkarken güç gelsin diye ya hak ya kadir de
Sueda29 Gulanelis saol canm öyle yaparm allah hepimizn yardımcısı olsun ben ilerleyen zamanlarda napcam hiç bilmiorm