suraa60 mrb ben şuan devlette gidiyorum ve doğumumu özelde yaptırmak istiyorum suan 28 haftalığim ne zaman geciş yapmam lazim doktorlar kabul eder mi ? boyle bsy yaşayan var mi ?
Sonay suraa60 ben ilk gebeliğimde devlete gidiyordum kontrole doğumu suyum gelince özele gittim hemen aldılar 😂 Merak etme para meselesi olunca sizi geri çevirmezler😊
teachersrn suraa60 ben de 24-26 gibi özele geçmiştim sanırım hiç sorun değil doktor bir hasta daha kazanmış oluyor memnun oluyor hatta bi şekilde kendine bağlıyor bu tahlilleri haftaya yapıp getir ya da whatsapptan gönder gibi 😊
SibelAlp7 suraa60 özelden devlete geçmek için bir süre var sanırım.Ama devletten özele ne zaman isterseniz geçebilirsiniz
Obsesifk suraa60 30dan sonrada geçebilirsin benim tanıdığım 34 şuan geçiş yaptı özele aynı doktora gidiyorduk devlette doğuma doktoru girmiceği için değiştirmiş
Ecesaretunbel SibelAlp7 yanlışınız var devlete istediğiniz haftada gidebilirizsiniz. Bazı özellerde doktor son haftalarda gidince istemiyor ama hepsi değil.
Ecesaretunbel Hastası çok olan bir doktorsa son zamanlarda gidince kabul etmiyor özelde. Hepsi değil. Ama ani doğum vs olunca zaten kabul ediliyor doktor seçme şansınız yok tabi.