Emineliahmett E bebekte Bebek bakım çantası 29.90 ‘a düştü bir bakın derim. Ben aldım gayet de güzel ve kullanışlı
Slmz Migrosta ayın 15 ine kadar geçerli bebek beslenme ürünlerinde ve depend marka hasta bezlerinde yüzde 30 indirim var.depend külot bez 25 tl,avent yenidoğan biberon 46 tl.
Burcu_shn A101’de mama sandalyesi 55 tl, ana kucağı 90 tl.. ama almadan önce netten bakarak aynı fiyata sallanır ana kucağı aldım. İkiz beklediğim için hem uygun hem de kullanışlı olması lazım 🙂🐣🐣
Bengisu06 E bebekte seçili araç gereçlerde %10 indirim var. https://www.e-bebek.com/baby-plus-safe-side-anne-yani-besigi-kahverengi-p-byp-ap8021703g
Berrygurumi Kızlar e-bebekten geliyorum babyplus kanguru :59 ₺ kapşonlu Polar mont :14₺ (sınırlı sayıda) Haklı baby çoraplı pantolon :5₺ kanz ilk arabam: 1₺ (150 ve üzeri alışverişe) Bebbek hastane çıkışı 10 parça: 99₺ & 84₺ mycey dantelli emzirme sütyeni: 23₺
Cnn123 100 TL ve uzerindeki tum Bebek Bezi alisverislerinizde gecerli 15 TL'lik indirim kuponu: FRH-MW2F-YRMG-YE12 kullanmak isterseniz kızlar 8 ocağa kadar geçerli
DeryaToprak Kraft bebek arabasında indirim var müthiş bir indirim hem de.3550 tl olan twist travel system xlx bebek arabası bugun 2150 tlya dusmustü civilde.aldık🙏😊
DeryaToprak Deletedmom00260 civilde kraft bebek arabası indirimde.3550tl dan 2150 ye dusmus kraft travel system xlx modeli
corekotuveannesi Kvsrazz teşekkür ederim geçen hafta nasılsa şok ta var diye almamıştım. Geçen hafta 27 tl idi şokta. Dün bir baktım ki 36 tl olmuş 😯çok üzülmüştüm niye almadım diye sonra mesajınızı görünce koşarak migrosa gittim oradan almak nasipmiş 😅bu arada uni baby ve frosch marka biberon temizleyiciler de indirimdeydi frisch markayı 11 tl ye aldım hanımlar
Deletedmom00260 Migrosta chicco markalı ürünlerde indirim vardı. Emzik,silikon mama kaşığı, biberon . Birkaç farklı markada da var.
abilgili Kızlar A101’e reflü yastığı gelmiş, kılıfının dokusu da ebebek’teki birçok markadan çok daha kaliteli ve yumuşacık, oradakilerin yarı fiyatına, 49.90’a aldım. İhtiyacınız varsa aklınızda olsun🙏🏻
SedaveSusam Kızlar kraftın anne bebek çantası indirimde 150₺den 49₺ye düştü ben aldım uzun süredir takip ediyodum zaten hemde istediğim tarzda ihtiyacı olanlar baksın
DilaraEmrah Ebebek 200 tllik alışverişe 25tl indirim kuponu. 20dkk geçerli sanırım. CIN-2THE-PX9N-XT9S
Myworld A101 de uni baby ıslak mendil 4’lü 14 tlden şu an 10 TL’ye indirdiler heryerde varmıdır bilmiyorum bence stok yapılır 🌸
Gulush Kizlar migrosda uni baby 3×52 islak havlu money karta 9.95 Migros islak bebek havlusu 3×72 olan 12tl. Dun gece aldm malum surekli kullanicaz nasip olursa