Cetinn Merhaba hamişler sizlere sorum olacaktı yüzüme ve göbek bölgeme Hindistan C. Yağı sürüyorum bebeğe bi zararı olur mu sizce ?
Duchess Cetinn karnıma hep Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama kıllanma yapıyor yüzünüze neden sürüyorsunuz onu anlayamadım 😊🤗
Deletedmom0093 Gulgulcan Hindistan cevizi cidden mucizevi bir şey. Ben her hafta saçlarıma da sürüyorum. Yüzüme de vücuduma da. Tatlılarda da harika oluyor. Internette araştırın çok uzun faydaları var. 😊Sabahları bir kaşık yiyip kilo vermeye faydasından alzheimer hastalığına kadar...
Deletedmom0093 Duchess Ben de nemlendirici olarak da makyaj temizlemek icin de hicbir malzeme kullanmayıp hindistan cevizi yağı kullanıyorum,bebek gibi yapıyor. Harika bir nemlendirici zaten. Killanmayi ilk kez duydum bilmiyorum,benim başıma gelmedi.
Duchess Deletedmom0093 kişiden kişiye değişiyor tabi canım Cilt tipi cilt inceliği vs doğal bulduktan sonra sorum olmaz dediğin gibi bakım yapıyor iyi hissediyorsan kullanmayı bırakma 😊
Deletedmom0093 Duchess Kıllanma deyince,saçları uzatması da oradan geliyor demek ki cidden çok fark ediyor haklısınız ben saçlarımda fark ediyorum,besliyor o zaman kıl köklerini
Duchess Deletedmom0093 aynen saç içinde baya iyi ben hamilelik öncesi kullanıyordum baya faydasını gördüm ama şimdi yapamıyorum onu eğilip yıkamam lazım ayrı olarak malum karnımdan dolayı yapamıyorum 😅🤣 ama doğumdan sonra kurtarıcı olur bizim için 👍
30ekim19 Cetinn benim kavanozumda hep durur herşeye hindistn yağı sürüyorum yanığa çatlağa saçıma kaşıma eşim o herşeye iyi gelen şey nerde diyo onada lazım olunca çok şifalı kullan hatta tavsiye ediliyor hamilelere