29.12.2019 tarihinde Pazar sabah 7de uyurken Suyumun gelmesiyle uyandım yatak her yer su içindeydi ve daha 33+2 günlük hamile idim.
o kadar çok su gelmişti ki birşeylerin ters gittiğini düşünüp direkt ağladım eşimi kaldırdım hastaneye gittik. Suyumun neredeyse hiç kalmadığını söylediler acilen doğum olabileceğini söylediler. Eşimle yıkıldık resmen çünkğ daha çok küçüktü oğlumuz 32. De kontrole gittiğimizde hiçbirşryi yoktu suyu plesantası gelişimi herşeyi iyiydi. Neyse akciğer geliştirici iğne oldum 2 doz. Enfeksiyon riski için her 8 saatte bir antibiyotik aldım damar yolundan ve serum. 2 saatte bir de nst takılıp kalp atışı sancı bakıldım. Bebek hareketleri gece azalır gibi oldu açıklığına bakıldı açıklığım da yoktu. Doktorum idare edeceğiz Merve biraz daha içerde durması lazım dedi. Çok sukur ertesi sabah 1 gün 1 gündür diye sevindim. Ertesi sabah da gelmedi oğlum 30.12.2019 da. Yine aynı takipler iğneler yapıldı. Dün sabah doktor geldi suyu az daha iadre eder dedi belki perşembeyi bile görürüz 34 haftalık oluruz derken nstde de kalp atısları yavaşlamaya dğşmeye basladı. Riske aramayız Merve alıyoruz dedi. 31.12.2019 saat 13.05 de ameliyata alındım sezaryenle genel anestezi oldum suyum hiç olmadığı bebek ters gelip suyunu patlattığı için sezaryen zorunlu oldum.
çok şükür benim acılarım var ama umrumda değil. Oğlumu alıp kuvezde götürmüşler yüzünü bile göremedim akşama kadar akşam hemen kalktım yürüdüm oglumu gormeye gittim. Serum veriyorlardı solunum entubeydi destekliyorlardı. Kuvezde biraz kalmadı gerektiği ciğerleri için iyi olacağını emme yetisi de oluşunca bir aksilik olmazda evladıma kavuşacağımın dışında başka birşey söylemediler. O kadar zor ki ona dokunamamak ama uzaktan bakmak. Yine de şükürler olsun kavuştum yavruma şnsallah rabbşm sağ Salim alıp evimize gitmeyi de nasip eder.
biraz uzun oldu biliyorum ama burada bana 2 gündür dua eden herkese teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun. Şimdi de çabucak iyileşsin diye sizden dua bekliyoruz teyzeleri. Rabbşm kşmseye yaşatmasın.
33+4 de Hayatımıza hoş geldin Sabırsız oğlum Hamza Alp 31.12.2019
bize yeni yıl hediyesi oldun.🧿🤲🏻❤️