Mermey Nurrrrr 2 aydır adet olamıyorum canım o yüzden şüphe üzerine yaptım geçenlerdede yapmıştım gene böyleydi ama o daha belirsizdi bu seferkiler anca bu kadar belli öncekilerde kan testi yaptırmıştım 0.129 çıkmıştı yarın acile gidicem inşallah
UraSsmom Mermey Kan testi yaptır orda kesin çıkar zaten bende merak ettim valla var gibi de yok gibi de Ama inşallah vardır Rabbim hayırlısını nasip etsin
3yavruannesi Mermey yok gibi kuzum ama bekle bakalım azcık saglık ocagına kan ver belkı cıkar ınsallah
Nursubasi Mermey bende dünden beri deli gibi test yapıyorum hepsi senin ki gibi silik iki tane erken test yaptım onlarda silik bu akşam gittim kan verdim negatif cıktı :/
Nursubasi Mermey yok canım yapınca çıktı direk sadece kurudukça dah belirgin hale geldi bak atayım yaptıgım testlerin fotosunu
Nursubasi Mermey https://i.hizliresim.com/nbZzzN.jpg buda erken test canım bunlardan sonra bu akşam kan testi vermeye gittim negatif çıktı
Birkucukkelebek Mermey benim de böyleydi ilk yaptığımda şuan 7 haftalık hamileyim 😊 Zar zor görmüştüm ikinci çizgiyi. Ama ertesi gün erken gebelik testinde çok net çıkmıştı Bence senin de hamile olma ihtimalin yüksek
Deletedmom0093 Mermey Hayalet çizgi var evet,ne kadar gecikti değiliniz? Varsa da daha çok çok yeni,akışına bırakın.