Mermeh20 Kızlar sabah suyum geldi gibi az sonra depend taktım sancım vardı sabah akşama doğru çok az sancım oldu düzenli değil yani ama depend hep ıslanmış hastaneye hemen mi gitmeliyim yoksa sancım düzenli olunca mı?devlete gittiğim için doktorumu arayamıyorum bu arada gidip de suniyi takarlar dıye evdeyim şuan bebeğin hareketlerini de hissediyorum ne yapsam yarına kadar beklesem mi?
Netdlxx Mermeh20 Canım benim doktorum su gelirse bile hemen doğumun başlamayacağını söylemişti. Ne zaman ki sancıların düzenli olur ve artar o zaman mutlaka gitmen gerekir. Yanlış yönlendirmekte istemiyorum ama yine kendin bilirsin doktora gitmeyi
Busra_karadag Mermeh20 canım bence ne olur ne olmaz git suyun gelmiş acıklıhına bakarlar suyuna bakarlar azlmışmı faln diye daha dogumu surer derlerse bi sıkıntı yok derlerse eve dönersin bence gitmelisin
Alparslnbuss Mermeh20 su geldikten 24 saat sonra doğum olmalı canım su travmalar karşı 24 saat koruyor bebeği yani gitmelisin
destiny123 su gelince kesinlikle beklenmemeli diye okumuştum , bebek artık korumasız oldugundan mikrop vs açısından bence gidin , hayırlı olsun simdiden
Esraaydn21 Mermeh20 bence gitme gıden herkes dıo dogum başlamadan gtmeyın die. sancıların ne sıklık arayla bence bı ılık dus al canm
Esraaydn21 Mermeh20 suyun tam geldımı kı ıslanmıstı dıyosun suyun bısalması bellı eder kendını ıslaklık olmaz yani
Mermeh20 İlk doğumum olacak o yüzden suyum tam anlamıyla geldi mi bilemiyorum ıslak ama burda okuduğum kadar çok fazla değil belki az az geliyordur
Hiler10 Mermeh20 canım git kakasını falan yapar yer daha kötüsü olur baktın daha Doğuma var dediler geri çık gel ne kaybedersin ki
Alparslnbuss Mermeh20 canım benim 2 suyun gelmeden 2 gün önce sancılarım başlamıştı doğum olmadan 1 gece önce nişanım sorma suyum geldi gece 1.5 tan sabah 10 a kadar sabah hastaneye gittiğinde bile doğum olur dediler açıklık 1.5 cm de kaldı suni takıldı sonra aksam üzeri kalcama igne yapıldı çünkü bebek susuz kalmış kalp atışları düzensiz dendi ntsde 20 saat sonunda düzensizleşti. Bazen de su geliyor sancı olmuyor bazen tam tersi. 24.saattem fazla beklerse bebek için riski var
Alparslnbuss Mermeh20 benim suyum geldi sancım sıklaştı gece sabahı bekledim gittim aksam doğum yaptım gitme diyenler yanılıyo ama yine de doktoruna danış.
Sumeyyeak Bilmeden konuşuyor herkes. Suyun geldiyse git kendi kafana göre iş yapma pişman olursun. Bebeğinin sağlığı önemli olan. Alttan muayene ederler uyaran verirler sancın başlar. Kendini riske atma
ElifimAlim Mermeh20 auyun qeldiyse qit anlamazsn biter bebeqin suyu Allah korusn komtrol altinda olman iyidr bnce saqlikla kawusn ins