Destiny İkili tarama testinde doktor kıza benzettiğini söyledi kız görüntüsü var gibi sanki dedi ne kadar doğru oluyor ikili taramadaki cinsiyet henğz çok küçük 12. Haftada girdim taramaya
zmrtcskn Destiny bana 12/13 haftada %100 kız dediler ikili testte 16 da %100 erkek şimdi tekrar değişir mi korkuyorum😃 doğuma kadar bişey almam
Esraaydn21 Destiny bence hıc ınanma cok erken 16 da bile tam bellı olmuyor doktor neresınden anlamıs acaba tahmın etmıstır sadece
Cnsgizem Destiny 12. Haftada banada kıza benziyor dedi 16.haftada %100 erkek dedi çok kaptırma sen yinede bacım 🌸☺️
mihrinazsumbul Destiny inanma tabi kızda olabilir ama ihtimal dahilinde.. bana 17.haftada kıza brnziyor dendi. 19 da kesin erkek dendi🤷🏻♀️ şuan 24 üm erkek
Kaderisi Banada 12. Haftamda %95 kız dedi doktorum şimdi 21+3 olduk hala kız yani net bi şekilde de gösteriyor bu haftasında doktordan doktora ve cihaza göre değişebilir 😊
Alparslnbuss Destiny ben 12+3 te öğrenmiştim 100 de yüz yanlış çıkacak değil canım ama olasılıkla demiş benim doktorum net konuşmuştu