Merbe61 __meczup__ evet canım bende de aynı problem var bazen cok gelıyor bezen de az elinle ıktirmeye calıs ama vucut fazlasını atıyormuş oyle diyorlar
As_1 __meczup__ canım önce biraz afedersin oranın islammasi lazim öyle gdyr ben mesela önce biraz cikarip takyrdum çıkarıp takiyrdum snra hızlı bi sklde ittryrum popomn altına yastik yerlsstrydum ama önce
__meczup__ As_1 yastığı bende koydum benim vajinal akıntım hep fazladır ıslak oluyor ama giden geri gelebiliyor demek ki
Cigdemveminik __meczup__ bende kullanıyorm benmde geri akıyor dokrrym fazlalık kısım akar dedi ama hepsi geri geliyo sanki 🤦♀️
__meczup__ TugceCakir yan etki yapıyor ama bana az yaptı bulantım azalmıştı şimdi biraz daha belirgin agizdan almaya başladıktan sonra sabredebiliyorum
Tgcks Fitil olarak kullanmak daha mı etkili acaba kızlar ben hap olarak kullanıyorum yan etkisi çok beni kötü ediyor ama dayanıyorum bir şekilde
__meczup__ Tgcks fitil olarak kullanım yan etkisii minimal olmasindan dolayı tavsiye ediliyor zaten benim bildiğim böyle ama artık bende yutuyorum
esyar __meczup__ evet öyle oluyor ne kadar ileri koyabilirsiniz ki sonuçta gece koyulmasinin amacı bu zaten ayaktayken pat diye kayıp çıkıyor
Esmaemenova __meczup__ benimde öyle oluyodu canim sonra doktor fitili koyup yarim saat uzanmami onerdi ayaklarini biraz yüksek yapib uzan öyle yaptim akmadi hic tuvalete giderken fazlasi akti dokuldu ama çamaşırima bulaşmadi.. Koyup hemen ayağa kalkarsan eridikce geri gelecek
Gulmartin __meczup__ itebildiğiniz kadar derine itin ve kullandıktan sonra uzun süre kalkmayın. Az miktarda beyaz akıntı gibi çıkması normalmiş fitilin dış kaplamasıymış o. Geçmiş olsun 💕