emineserkan2020 Kızlar bu 200 mg progestanı vajinadan kullananız var mı yan etki yapıyor mu vajinadan kullananlar için soruyorum ??
Nurunilkmucizesi emineserkan2020 ağizdan aliyorum arkadaşim. İlk hafta uyku sersemlik yapti sonra geçti
benim-kalbim-o emineserkan2020 Vajinadan alınca bi yan etki yapmıyor ama ağızdan alınca yan etki yapıyor. Bende şuan vajinadan kullanıyorum bi yan etkisini görmedim
Ask_H emineserkan2020 canım vajinadan alınınca yan etkisi öyle olmuor ama ağızdan alınca yan etkisi çok uyku yapıyor benim mideme de vuruyordu en iyisi vajinal almak
[silindi] emineserkan2020 vajinadan alınca bi yan etkisi olmuyor ama uzun süre uzanmak lazım ilacı alınca çünkü kalkar kalkmaz ilacın fazlası geri geliyor 😬
emineserkan2020 benim-kalbim-o ya hamilelikten kaynaklı mı bilmiyorum gün içinde bulantım ve halsizliğim çok oluyor fitilde yapabilir mi acaba
Szeys Ask_H Ay yan etki yapıyo mu yaa. Ben epey zaman fitil olarak kullandım hiçbi yan etkisini görmedim ama şimdi ağızdan kullan dedi doktor🤦🏻♀️
Ask_H Szeys canım gece yatarken al o zaman çünkü tüm günün sersem şekilde geçiyor uyku yapıyor kötü oluyorsn benim mide vururdu çok kötü olurdum ama sana nasıl bir etki yapar bilemiyrm
benim-kalbim-o emineserkan2020 Hayır alttan alıyorsan onunla alakası yoktur canım normal gebelik bulantılarıdır.
fsyhslg __meczup__ Szeys yok ya herkes Farklı ben gece yatmadan ağızdan alıyorum hiç de yan etki yapmadı dene bence sende de yapmak zorunda değil
Ask_H Szeys cnm bu ilaç anlatılmaz yaşanır diyorm benimde normalde öyle etkilemez ilaçlarda bu ağır bir ilaç iğnesi daha kötü 😳neyse canım bebeğin için kullanman lazım sabret geçiyor bende 12. Haftay kadar kullandm bıraktırdı sonra doktorum darısı sana olsun inşallah
Szeys fsyhslg Hadi inşallah bende de yapmaz ya. 31.haftadayım yavaş yavaş ağırlaşmaya başlıyorum zaten yorgunluk hissediyorum hepten mayışmak istemem😩
Rabbiminemanetii emineserkan2020 bende kullaniyorm önce agizdan snra doktorum vajinadan dha etkili oldugunu syldi smdi öyle kullaniyorm yan etkiside hc yok yani en azindan bende yok .agizdan alinca bas dönmesi yapiyo .
Szeys Ask_H Ben de kullandım 12 haftayı doldurana kadar şimdi 31.haftadayım da doktor tedbir amaçlı kullan biraz dedi işte🤷🏻♀️
Bernw emineserkan2020 ben günde 3 kere vajinadan kullanıyorum yan etki olmuyor ağızdan alınca yapıyor ama
Bnr Ben de kullanıyorum vajinadan sabah akşam h bir yan etkisi yok doktora özellikle dedim ağızdan alınması gerekiyormuş diye yan etkisi çok oluyor vajinadan kullan sen dedi. Şuan iyi gidiyor ve sıkıntı olmadı şükür