MaşaAllah Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin.. kayınvalidenizle birlikte mi yaşıyorsunuzda her şeyinize karışıyor? Lütfen hayatınıza bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin, bebeğinizin bakımı ile ilgili olan herşeyde de.. tabiki merak ettikleriniz olacak ama onun görevi sadece nasihat edip tecrübelerini aktarmak, işinize karışmak veya sizin yaptığınız bir işin aksini yapıp bebişinizin aklını karıştırmak değil en başta da uyku ve beslenme konusu.. Annesi sizsiniz.. Uyuz oluyorum sanki kendi çocuğuymuş gibi herşeyine burnunu sokanlardan, tamam babaanne ama sınırı olmalı. Özellikle ek gıda konusu, çıldırıyorum ya🤦🏻♀️ Unutmayın ilk 6 ay SADECE ANNE SÜTÜ. Hiç birşeyin ucundan tatmamalı(genelde böyle böyle ilerliyorlar çünkü). 6.aydan sonra başlıyor tadımlar lütfen dikkat edin.. benimki sadece uyarı, o kadar çok okuyorum ki işte kayınvalidem ben yokken şunu verdi şunu içirdi bebeğime, 1 aylık bebeğe kellepaça çorbasından içiren duydum🤦🏻♀️ Kusura bakma uzun yazdım ama uyarmak istedim onun annesi sensin, oku araştır ve inandığın en doğru şeyi yap🌺 Bebeğin ve eşine uzun mutlu hayırlı güzel bir hayat dileğiyle💞