Nuuurrr Busraademir suquat hareketi yapın merdiven çıkın normal wc kullanın 5 gün oldu doğum yapalı 2. Gebeliğim belki ondan hızlı oldu 2 saatte doğum oldu 6cm ile gittim hastaneye
Fatma24 Nuuurrr bugün iyi yürüdüm çok merdiven çıktım ve banyo yaptım 8 gün kaldı doğuma belki bu aralar gelebilir birde doğumu kolaylaştıran dua var onu okudum inşallah sağlıkla gelir
Alya123 Nuuurrr benim de 2. Doğumun olacak inş 🤲🏻 Akşam üzeri gittim çok sancın var ama açılman hiç yok 1 cm bile yok dedi 😑 bu gece doğar ama ne zaman bilemem dedi evime geldim tekrar 😒 açılma için ne yapabilirim sizce
Busraademir Valla bende 40 a doğru yol aldım 1cm açıklık ve ne nişan geliyo nede suyuda azalma var artık gelmesi lazım hayat ne garip doğumdan sonrada buraya göğüs yarası için post atarm heralde 😂
Alya123 ElifimAlim öğlen 12den beri çekiyorum😣 akşama kadar durdum üstelik bi gittim hiç açılma yok diyince şok oldum 🤷♀️ Ama bu gece olur dedi bir yandan gece olacak diye bekliyorum bir yandan sancım artmıyor belli ki açılmam da olmuyor 🤷♀️
ElifimAlim Alya123 bide dayanabildiqin sicaklikta dusa qir canm beline sicak su tut yumusatsn ins quzelce kolay dowumlar nasip etsn Rabbim en az bnmki qibi kolay qecsin doqumun cook amin 🤲🤲🤲🥰