esideger 16+5 haftalık hamileyim ilk gebeliğim. 4 kilo almışım sizce çok mu hızlı almaya başladım? bünye olarakta almaya çok müsaitim zaten:(
Srpeybl esideger Canım ben de 17 haftalıgım ilk gebelıgım 5 kg almsım 59 kilo hamile kalmstım dun ebem cok kilo almssın dedı 🙈😃
elif1234 Mom46 bende 20. Haftada 1.300 almistim 22 biticek 3.5 kilo aldim hahah 2 haftada ne oldu anlamadim😁
Mom46 esideger inanın bnde şaşkınım her gitmeye aynı kilodayım diyorum acaba doktorum tartısımı bozuk😂o 2 kiloyuda 2.ayımda aldım düşük tehlikesi atlattım onda baya bir dengesiz beslenmiştim
esideger 1.72 boyum 70 kiloydum 73.500 çıktım bugün kontrolumde😪 doktor sanki biraz hızlı alıyorsun dedi moralim bozuldu
Bebek_uraz Srpeybl ekmek şeker hamur işi aşırı yağlı şeylerden uzak durman yeterli canım bunlar bebeğe yaramıyor sana da yaramıyor sadece bol bol kilo olarak geri dönüyor🤷🏻♀️
Pnaronoruc esideger 29+5 im ve şuana kadar 11 kilo aldım 😄 doktor çok almışsın dedi ama çok zayıf olduğum için hiç aldıklarım göstermiyor bile vücudumda
Erenveannesi Amaaan alın gitsin doğuma engel olmasın da doğumdan sonra gidiyor kilolar çok şükür ben de toplam 8 kg aldım 35. haftadayım bünyem çok müsaitti nasıl almadım bilmiyorum bu yemeye ama olacağı varsa alınıyor hiç kısmadım 😅😅
Kavrlms16 esideger ben 17+4 haftalık hamileyim 53 kiloyla hamile kaldim sanırım şuan 60 kiloyum bence sen iyi almışsın ☺️
Gulfem07 esideger evet çok ilk başlarda bana normal geliyordu ama son haftalara gelince anladım ki ilk başlarda kilo almamak lazimmis 😐37 haftalık hamileyim 67 kilo oldum 50 kiloydum son 5 hafta öyle bir alıyorsun ki 62 ile bitirmeyi düşünüyordum farka bakın 1 kilo daha alsam 68 le bitircem 6 kiloyu ne ara aldım anlamadım bile.