Yildizim Nuriiiiii kaç haftalıksın? Benim 37. Haftada sarı sümüksü akıntı geldi nişanım geldi yani. Ertesi günü doğum yaptım
Burcu16 Nuriiiiii valla canım 1 aydan fazla bende onu yaşıyorum kıvamlı ve sürekli bi akıntı bende enfeksiyonla protein kaçağı çıktı. Mutlaka görün
Ozgur94 Nuriiiiii nişan olabilir benimde öyleydi avuç içi kadar yoğun sarı akıntı oldu 5 gün sonrada doğum yaptım tabi beş gün boyunca da akıntı devam etti
Umutlubirkadin Yildizim O akıntı benden geleli 2 gün oldu hala tık yok sadece aşağıya baskı yapıyor o kadar 😂
minee-34 32 haftalığım hamile kalmadan önceki akıntılarımdan daha koyu ve krem rengi akıntım var ve çok fazla oluyor sürekli ıslanıyor altım normal mi
Yildizim Umutlubirkadin Özür dileyerek ne kadar gelmişti benim avuç içim kadar vardı. Geldikten 2-3 saatsomrq düzenli sancılarım başladı
Tuana98 Ben 36 haftalık hamileyim benim de ıslak sümük gibi beyaz akıntı geliyor normal mi acaba nişan kan gibi akıntı gelmiyor mu
Yildizim rabia22 evet o zaman doktorum kanlı olmasına gerek yok demişti nişanın.. Hani gelince avuç içim kadar gelmişti
rabia22 Yildizim bu şekilde bilmiyordum bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım merakla bekliyoruz bizde bakalım ne zaman doğar 🙈
Umutlubirkadin Nuriiiiii 18 haftalıkta nişan olacağını pek düşünmüyorum canım ya büyük olasılıkla enfeksiyon da olabilir bol su iç birdahaki muayenede doktoruna söylemeyi ihmal etme 😊😊