Madem ki herkes deneyimlerinden bahsetmiş bende anlatayım umarım yardım cı olmus olurum istanbulda gezmediğim doktor belkide kullanmadıgım ilaç kalmamıstır zeytınburnu ermeni hastanesi avrasya hastanesi 2 side bakırköyde özel muayeneler devlet hastanesi hiç birinde fayda görememiştim cocuk tedavısı görmeye baslıyorum tutuyor ama bi sorun oluyor dıs gebelik tekrar deniyoruz yine tutuyor kimyasal gebelik tekrar derken yine hüsran sonra bir sebep bulamıyorlar hsg ler cekıldım falan derken bi arkadasımın tavsıyesıyle bezmialem de tüp bebek ve kısırlık uzmanı doc dr pınar hanımla tanıstım hikayemi anlattım testlere baktı ve rahmimin şekil olarak kalbe benzediğini bu sekıldeyken çocugun tutunamıyacagını farketti ama işlem yapmadan 1 aşılama yaptık tuttu ama düştü ocak ayında histetoskopi oldum bu sekıl bozukluğunu düzeltti ve tekrar asılama yaptı çok şükür Allah ıma suan 28 haftalık hamıleyım ve ınsaAllah bi oglumuz olucak derdi veren allah dermanınıda veriyorum gidip bi muayene olmanı isterim ona gerçekten o kadar doktor gezdım 1 tanesı bile bu sekıl bozukluğuna baglı cocuk tutunamıyor demedi Allah ım senide bir bebekle taçlandırıcaktır umutsuzluga kapılma ve arastır