Aydeniz09 Kızlar 7 haftalık hamileyim yemeklerin içinde maydonoz tüketiyorum. Kısırda filan da tüketiyorum. Sizce sakıncalımı
Gldane Aydeniz09 bende yiyorum ne olacak özellikle hani alıp yerseniz ya da suyunu filan içerseniz sıkıntı
Kubuuu1 Aydeniz09 bı çuval yerseniz ya da ödem attırıcı şekilde suyunu içerseniz sakıncalı yemekte sakınca yok ☺️
Ebruas Aydeniz09 bende yemiştim yemeklerin içerisinde abartılmadıkça sorun olmayacağını düşünenlerdenim açıkcası
Kubuuu1 Aydeniz09 endişe etmeyin ben 37+5 deyim hep yedim bir şey olmadı doktorum da hiç yeme gibi bı şey demedi yeme diye uyardiklari oldu ama hiç maydonoz demedi
Papatyakalplikadin Aydeniz09 ben her gün bir avuç yiyorum kahvaltıda çiğ olarak, lahmacunda falan dert etme yani olsa bana olurdu 😊 Allah ne derse o olur kendini bunaltma
Kader17 Leyla508 canım maydonoz ve nane ilk 3 ay tüketmeyin diyo doktorlar da nar kan yapar hurmada doğumu kolaylaştırır. Ben şuan 14+5 haftalığım nar ve hurmayı hep tületmişimdir. Bir zararı olduğunu düşünmüyorum nar ve hurmanın
YYR19 maydanoz ödem attırıcı oldugu için cok yemek sakıncalı dedi bana doktorum. yemeklerin içinde yiyebilirsin demişti 😇
Hlal Aydeniz09 yok canm sknti degil suyunu içme ,salatalarda kisirlarda ,yada kendisini yesende sorun olmaz bende yedm ,aşırı derecede yemicegine göre sorun olmaz
Cigdemanne_01 Aydeniz09 çok abartmamak şartıyla yiyebilirsin canım sormuştum zararı yok faydası var 🎈
Leyla508 Kader17 benim 4 tane düşüğüm oldu oyuzden yasak dedi hurma rahim agzınj açar dedi. Kan oranım yüksek oldugu içinde nar yeme demiştir heralde