Allah bizlere Nasip etti 2019 da böyle güzel haberler aldik. 2020 de Kucağimiza almayi nasip etsin Allah.. Hiç birinizi tanımıyorum ama Namazlarımda Dualarimdasiniz , Kimimiz imtihanlı geçiriyor kimimiz Ruhu duymadan melegini kucağina aliyor. Onu Henüz 15 haftadir içimde hissediyorum .. Ne tuhaf bir duyguymuş. Annemi Hayatımda hiç anlamadiğim kadar net anliyorum artık . İnsan Canından geçermiymiş ? Geçermiş .. Allah Dualarimizi Kabul Etsin, Allah meleklerimizi Sağ salim bir avaz da Sağlıklı Sıhhatli kucağimiza alip Yarabbim Sana şükürler olsun demeyi nasip etsin . Bu duyguyu yaşamayi bekleyen kardeşlerimede tez vakitte en hayırlı şekilde Anneliği tatmayi tadan annelerimizede acisini sizisini görmeden yavrusuyla eşiyle bir ömür mutlu olmayi temenni ediyorum Allah’tan .. Unutmayalım Ki , Allah diyor ki ; İste Kulum ! iste vereyim .. İsteyin 🤲🏻 Rabbim merhametlilerin En merhametlisidir Hepimize Yavrularimiza Eşlerimize Ailelerimize Merhamet Etsin 2020 ve Sonrasi Huzurla Sağlıkla Sıhhatle İman dolu olsun hepimize ❤️