Nuriay Neler yaptınız kakos yağimi zeytin yagi istemiyorum hani kokar diye kokmayan yada guzel kokan bir yag istiyorum nemlendirici istiyordum ama nemlendiriciyi en az gunde 2 3 defa surmem gerek ve bende çok yerde catlama oluyor belimde bacagimda o yuzden krem yetmez bana yag olmasi daha iyi yağ hem uzun sure nemli tutuyor hemde gunde 1 kere yeter bence ``siz bana ne öneriyorsunuz ??
arslanmerve57 Nuriay ben etkin nemlendiricili bebe yağı kullanıyorum onun yanında aynısefa ve vazelin de kullanıyorum ☺️
Ygmr_kyl Nuriay ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum hem güzel kokuyor hem de nemlendiriyor tavsiye ederim
Naz08 Nuriay 12 yaşında bir kızım var, şuanda 32 haftalık hamileyim. 10.haftadan sonra fito krem kullandım, 3 ay, sonra bepanthol F vücut losyonu ve hiç çatlağım yok. Yıllardır önerdiğim herkes de çok memnun. Bir de bol su içiyorum.
Vnsgb Nuriay dün doktorum günde 4 defa bebek yapı ile cildimizi nemlendiriyoruz bi sabah bi akşamda lierac gel yazdı bunu kullan inşallah gebeliği çatlaksız bitiricez dedi bakalım inşallah 😊
Nuriay arslanmerve57 dogru aklima geldi bebe yaği daha iyi çunki kokusu da guzel olur hem cokta gider tesekkur ederim❤🌼
arslanmerve57 tgbactn dalinin ama altında “etkin nemlendirme” yazıyor diğerleri aynı değil o çok güzel
Naz08 Nuriay Nerede yaşıyorsunuz ki, her ikisi de eczanede satılıyor. Fito reçete ediliyor, tek seferde 3 kutu yazılabilir. Bepanthol F vücut losyonu da eczane yoksa bile getirir 60 civarı 🙋♀️
merve_89 bende bebe yagi kullaniyorum oglumdan uni baby nin kalmisti onu suruyorum kokusu daha hos daline gore
Aysegulelma Aleovera bitkisi hem karnınıza hem bacaklarınıza hemde gögüsünüze bence onuda deneyinn kızlar
Mrsozel Ben de eczaneden sıvı vazelin aldım bi şişeye boşaltıp sprey gibi sıkıyorum hem fiyatı uygun hem bayağı gidecek gibi. Hindistan yağının kokusuna alışamadım başta onu denemiştim ama kokusu atletime siniyor yapamadım. Sıvı vazelini de eltim kullanmış hiç çatlağı yok. Tabi yine de kişiden kişiye değişir göreceğiz🤷🏼♀️
Nesrinimsi Bence bu çatlak olayı biraz da genetiğe bağlı.🤔 30.haftadan sonra her duş sonrası hakiki soğuk sıkım zeytinyağı sürdüm. 38.haftam bitti ve tek bir çizgi bile yok maşallah. Soğuk sıkım ve hakiki zeytinyağı olmasını bastırarak söylemem de ki amaç neredeyse kokusuz olması..