Mrymylcnky Arkadaşlar bn progestan kullanıyorum fakat icince bi yarim saat 1 ayaga ne ayaga kalkabiliyorum ne gözümü acabiliyorum surekli uyuyorum ayni durumda olanlar bilgi verebilirmi ilk gebeligim cunku cok fazla bilgim yook 😢
Bizeyneep Mrymylcnky. Yan etkileri bu şekilde ben de sormuştum doktora normal demişti korkmana gerek yok 😊
Tuba704 Mbceylanli Mrymylcnky berbat bir durum gün içinde de de sürekli bir uyku hali mide bulantın varsa onu da şiddetlendiriyor çok şükür ben fitil olarak devam ettim ve bu etkilerden kurtuldum fena bir durumdu. Yapamam edemem demiştim ama gayette kolaymış doktoruna danış fitilini ya da jelini versin sonra hayata dönüyorsun vallahi 😊
Mbceylanli Canım bende öyle iki aydan fazla kullandım bırakıyorum şimdi yavaş yavaş ağızdan alınca bende de öyle oluyordu o yüzden fitil olarak aldım
Mrymylcnky Mbceylanli anladım canm cok kotu oluyorum cunku sanırım en kısa zamanda doktoruma danismam lazm
Mybabyboy narcittos gece yatarken fitil olarak koyuyorm ama sabaha iç çamaşirımda bembeyaz şekilde biraz çıkmış oluyo
Tuba704 narcittos narcittos fitili itebildiğiniz kadar ileri itin parmağınıza şeffaf eldiven geçirin ıslatın kolay oluyor rahat itiliyor🙈 Sonra bacaklar yukarda yarım saat bekliyorum illaki idrarla akıyor zaten aldığını alıyor yani yeterli
Neslimmm Mrymylcnky canım doktor bana fitil olarak verdi ağızdan aldığında yan etkisi çok oluyor oyüzden fitil olarak kullanırsan yan etkilerini azaltır demişti cidden de hiç bir yan etkisini yaşamıyorum doktoruna sor istersen sende
Svcnn Mrymylcnky ben bi 5 gun filan kullandm gunde 3 tane iciyordum basimi kaldramaz olmstm surekli gozlerm gdyrdu kendlgnden uyuyrdm snradan ogrendmki bu ilactan dolayyms
bebekkaradag Mrymylcnky Doktorum bu ilacı yazarken uykuya meyil yapabilir diye uyarmıştı☺ İlaç etki etmeye başladığında bende de baş dönmesi, sersemlik gibi belirtileri oluyor🙈 Ben sabah& akşam kullanıyorum. İlacın prospektüsünde de yazıyor zaten olası yan etkileri.
cerendilaraa bende kullanıyorum ama hiç uyku etkisi yapmadı aksine hiç uyku duzenim yok uyuyamiyorum 😩
Estur Mrymylcnky ayy bende de oluyordu canım normal yani bende ağızdan alıyordum fena baş dönmesi yapıyordu uyumadan da geçmiyordu. 😊