Nurdan14 Lindam valla yorumlarının devamını okuduktan sonra anladım. Çatı muayenesi bir günde 2 kez oldum erken dogum riskimden dolayı ve komple elini soktu içime parmak glan değildi. Bu yüzden normal dogum yapmam diyorum yine de hayırlısı keşke benimkide parmak olsaydı. Allahtan bayandı erkek olsa erkek eli daha büyük
Beriii Bende 37.haftamda çatı muayenesi oldum, hiç ağrılı birşey değil, doktor parmağına jel sürüyor zaten kayganlaşıyor girdisi çıktısı 30 sn oluyor bişey anlamıyorsunuz korkutmayın kendinizi hiç bi şekilde ☺️
Lindam Zeymeh47 eee normal Doğum yapabilicek misiniz? Doktor çatıya dar mı değil mi onu söylemek için bakıyor zaten
burcuisik12 Lindam benım kaynanam o hastanede dogum yapmıstım kızına doktorun ismini vermişti hatta cok iyi doktor.
Lindam Tazeannebaba bende örtü yoktu canım elbisem vardı zaten ben doktorun Ne yaptığını göremiyordum
Banukara Lindam başta açılmadı nazlana nazlana zoraki açılıyordu bi ara kalbi yavaşladı sezeryan dedi az daha bekleyelim dedi ama sonra Allah’ımın işi bi açılmaya başladı vallahi ben doğru doğuma sabırlı ol mutlaka sakın isteme sezeryan ben de dayanamadım al dedim ama dr um dinlemedi ilkim de normal di kıyamadı sanırım Allah’a her işimiz emanet 🤗
AbrahamH Lindam Herhangi bi jek sürüyo mu parmaklarına bakarken. Kuruluktan dolayı acıyabilir mi diye endişe ediyorum ben de
Lindam AbrahamH bende sürdüğünü görmedim ama bazı arkadaşlar bende sürdü demiş. Sürüyordur demek ki canım hiç kuruluk hissetmedim ben
Kubuuu1 Lindam ben de yarın olacağım kötü yorumlara kulak asmasam da doktor muayene edeceğini söyleyince o stres yaptım ama şimdi sizin yazdığınız da görünce yine rahatladım 🤭
Lindam Kubuuu1 ben içeri girmeye korktum. Doktora da ikidebir ben korkuyorum ben utanıyorum deyip durdum. Mırın kırın ettim bakmasak olmaz mı bakmayın acıyormuş öyle şeyler çok duydum dedim. Son saniyeye kadar stres yaptım ama oraya uzanınca rahat bıraktım kendimi. Madem kaçış Yok bari en az acıyla atlatayım dedim 😅 ve acımadı
Ebrugunesss Lindam kaçıncı haftada baktırdın canım bende bugün 36 oldum sanırım bu haftadan sonra bakıcaklar ve biraz korkum var tabi
Lindam Ebrugunesss tok canım bakmazlar Daha çok erken senin için biz şuna 40 hafta olduk. 39+5’te baktırdım onda da nst’de çok ufak sancım var diye baktı.
Kubuuu1 Lindam 😂😂 ben de illa heyecan yaparım ama en fazla ne olabilir yani olsun bitsin belki doğum başlar muayene edince genelde öyle de oluyormus açılmayı artiriyomus bakalım açılma var mı inşallah vardir 🤭 😂
Ebrugunesss Lindam nasıl bakmazlar 37 haftamda doğumda yapabilirim o zman doğum zamanı mı bakacaklar yani
Belmaaa Lindam bir şey soracağım kontrollerde eşim de yanımda oluyor. Çatı muayenesinde de eşimiz yanımızda oluyor mu yoksa doktor yalnız mı yapıyor